Hvor sent skal tenåringer utenfor?

March 24

Hvor sent skal tenåringer utenfor?

Den fantastiske verden av oppdra en tenåring omfatter sette noen grenser og husregler, som en etablert tid til å komme inn eller komme hjem. Tenåringer kan ikke fullt ut forstår det ennå, men at portforbudet du angi bidrar til å holde henne trygg og sunn. Klart definert curfew ganger og forventninger vil gi barnet ditt muligheten til å vise ærlighet og ansvar, mens gi henne noen uavhengighet og frihet til å gjøre gode valg.

Ukedag portforbud

På hverdager portforbud bør settes tidligere enn i helgene, kveld før nonschool dager og om sommeren. Ifølge barn helse trenger tenåringen minst 8 til 9 timer søvn å fungere optimalt i skolen. En sen portforbud og utilstrekkelig søvn kan forårsake tenåringen å være groggy, trøtt og spacey, som kan påvirke sin akademiske prestasjoner. Så hvis han må være på skolen med 8 am og tar 30 minutter å bli klar for skolen i morgen og halv time å sovner om natten, bør hans portforbud være ikke senere enn 11 pm

Helgen portforbud

Hvis tenåringen ikke har andre ansvar på weekend morgenen, som en deltids-jobb, kan du angi et senere portforbud hvis du vil, som midnatt. Men har noen byer en etablert portforbud tid for tenåringer, så du vil undersøke byens politikk før tenåringens helg portforbud. Hver gang en stund, bør tenåringen være ute lenger enn vanlig portforbud på grunn av en spesiell hendelse eller konsert. Hvis hun har bevist at hun er ansvarlig, kan du gi henne med et senere portforbud.

Forventninger

Du må klart definere dine forventninger før hun forlater huset så det er ingen forvirring eller rom for argumentet. Angi portforbud forhånd og staten konsekvensene for å bryte portforbudet. Også liste noen andre bestemmelser før hun hodet ut. For eksempel, hun må ha leksene og daglig ork gjort før hun forlater for kvelden og hun må være tilbake ved 11 pm AAP foreslår tilbakestille curfew tiden for bryte portforbudet, som 10:30 i stedet for 11 til hun viser konsekvent ansvar. Hvis hun er forsinket på grunn av trafikk eller uforutsette hendelser, bør hun gi deg en behøve oppdatere du.

Innsjekking

Har barnet sjekke inn når hun kommer tilbake hjem har sine fordeler. Først av, vil du vite når hun er faktisk hjem og du trenger ikke å lurer på eller lete etter henne i huset - hun kommer til deg. Når hun kommer på å si god natt, kan du vurdere hennes tilstand og ta en visuell vurdering og selv en lukt sjekk hvis du ønsker. La henne vite at hun har du gang, selv om hun har å vekke deg for å gjøre dette.