Dinosaur Diorama ideer

July 18

Dioramas er en pedagogisk og kreativ måte å studere dinosaurer. Bruk en grunnleggende papir Mache teknikk avis, tape, gips, vann og cheesecloth for å opprette fast grunn, høyder og fjell diorama og herding leire opprette steinene og skapninger. Forskning plante- og livet som levde i forhistorisk perioden til å opprette et nøyaktig miljø. Kjøpe verktøy og rekvisita i håndverket eller hobby butikker som spesialiserer seg på modellen sett.

Trias perioden

Forekommende 200 til 250 millioner år siden, regnes Trias perioden den "Age of the Dinosaurs." Med temperaturer fra mild til svært varmt, ulike typer eviggrønne trær blomstret i mildere områder, mange av de tre typene blir kjegle-bærende. Dinosaurer som knivskarpe klør kjøttetende Euraptor og plante-spising Pisanosaurus som kunne gå på bakbena, blomstret samtidig. Havene var teemed med Icthyosaurus, som så ut som en truende delfin.

Jura perioden

Dinosaurene dominerte denne perioden forekommende 145 til 200 millioner år siden, som arter av gigantiske glupsk dyrene blomstret. De første kjente fuglene steg også oppsto i denne perioden. Geologiske endringer i denne perioden, som jordskjelv og vulkaner, begynte også å lage landmassene at mer lignet dagens geografi. Mange områder var varmt og fuktig, lage omfattende tropiske forhold. Furutrær, palmer og bregner vokste i overflod. Plante-spising Stegosaurus og 140-fots Seismosaurus levde i denne perioden. Den kjøttetende Allosaurus og Dilophosaurus var vanlig rovdyr.

Kritt perioden

Dinosaurer nådd sitt høydepunkt i kritt perioden. Forekommende 65 til 145 millioner år siden, ble denne perioden preget av mer årstider og det største utvalget av dinosaurer ennå. Vanlige trær som eik og lønn oppsto under kritt, som gjorde første blomstrende planter. De store, flyr Pteranodon styrte himmelen. Plante-spising Triceratops bodde i denne perioden som gjorde det grusomme Tyrannosaurus Rex.

Opprette din Diorama

Bruke bilde referanser som en veiledning når du oppretter din diorama. Bruke papir Mache teknikken, krølle stykker av avisen og binde dem med tape for å opprette åsene, fjell og vulkaner. Tape disse forladninger av papir til en bevegelig tre eller plast base. Dukkert pre-cut strimler av cheesecloth i blandingen av gips og vann og sted over hele bakken området ditt diorama. Bruk noen få lag med klut over stykket og la dem tørke. Ta noen leftover gips fylle ut gjenværende hull og hull. Bruk håndverket maling for å legge til farge på diorama og spray lim i enkelte områder for å strø på pulverisert følte i gresset. Lite planter og dyr er tilgjengelig på mange håndverk og hobby butikker. Du kan også gjøre din planter, dyr og stein med tre pinner, papir eller herding leire.