Fungerer en Jabra Bluetooth Bt 2010 på en PS3?

July 16

Mens Jabra 2010 hodesettet ble først produsert og markedsført som et hodesett for mobile enheter, kan det også tjene en annen funksjon som en spilltilbehør. PlayStation 3 brukere kan kjøpe dette hodesettet og kobler den konsollen. Hodesettet kan deretter brukes med alle chat-aktiverte spill og funksjoner og selv belastet direkte fra PlayStation 3.

Fungerer en Jabra Bluetooth Bt 2010 på en PS3?

Sony PlayStation 3

Compatabilitiy

Ifølge hovednettstedet Jabra 2010 er denne hodetelefonen kompatibel med PlayStation 3-systemet. Det kan brukes å chatte med venner med PS3 chatterommet funksjonen, eller brukes i spillet til å kommunisere med lagkamerater og fiender på virtuelle slagmarken. Hodesettet kan også brukes som en del av hjem, nettsamfunn tilgjengelig for Sony PS3-eiere.

Historie

Utgivelser i 2007 Jabra 2010 hodesettet ble utgitt som en add-on for mobiltelefon-brukere som bruker enheten for håndfri kommunikasjon. På grunn av Bluetooth-funksjonalitet, kan den også brukes med andre enheter som støtter teknologien som PS3 og PSP Go.

Funksjoner

Jabra 2010 er utformet for å passe rundt øret av brukeren. Dette er ingen fysisk headset involvert, heller enheten ligner nærmere en øreplugg. Den kan brukes i en avstand på over 30 fot og hjemmeside krav en taletid på 7 timer.

Sammenkobling

Før du kan bruke Jabra 2010 med PlayStation 3, må du første par to enhetene. Dette kan gjøres ved å velge «Registrere Bluetooth-enhet» fra tilbehør innstillingene for PlayStation 3. Angi Jabra 2010 å sammenkoble PS3 ved å skyve midtpunktet knappen på enheten før lyset strømlampen blått.

Lading

Jabra 2010 kan også bruke PlayStation 3 som en forankringsstasjon. Ved å sette inn en USB-forbindelseskabel til PS3 og hodetelefonen, kan brukere lade sine Jabra 2010 mens PS3 er slått på. Dette vil sikre batteriet er alltid helt oppfylt før en aktivitet ved hjelp av hodesettet.

Alternativer

Et annet alternativ for PlayStation 3 eiere ser for hodetelefoner er Jabra BT125. Denne enheten ble opprettet spesielt for PS3 og utgitt som en del av en pakke med online skytteren, Warhawk. Andre Jabra enheter er kompatible med PS3 så lenge de har Bluetooth-støtte.