Dans skoler i Minneapolis

April 11

Dans skoler i Minneapolis

Dans skoler i Minneapolis tilbyr alt fra karriere-fokusert ballett og moderne dans til etniske dans og sosial dans for unge mennesker. Byens to ballett selskapene har respektert skoler opplæring i ballett og moderne dansere i fremtiden. På samme tid er det et godt utvalg av dans og bevegelse klasser for ungdom og voksne amatører.

Unge dans

Med den slagordet "transformasjon lives gjennom bevegelse," kunngjør Young dans sin hensikt å hjelpe unge mennesker bygge deres sinn og legemer "gjennom den kreative kunsten Dance." Selskapets samfunn dans klasser - skapende bevegelse, moderne dans og ballett - tilbys til gutter og jenter i alderen 1 til 18. "Adaptive" danseklasser er spesielt for unge mennesker med nedsatt mobilitet. Klassene er åpne for alle og strukturert slik at studentene kan begynne til enhver tid.Opptak til organisasjonens unge Dance Company, består av 35 gutter og jenter, er audition. Gruppe studier moderne dans, arbeider med profesjonelle dansere og holder konserter i Minneapolis-området. Stipender er tilgjengelige for både åpne klassene og den unge Dance Company.

Unge dans3321 15 Ave såMinneapolis, MN 55407612-423-3064.youngdance.org

Minnesota Danseteater & dans Institutt

Dans Institutt er en av de dansende i Minneapolis forbundet med en profesjonell bedrift. Skolen gir klassisk og moderne trening som understreker tekniske og artistiske kravene til en profesjonell karriere. Grunnlagt i 2006 gjennom sammenslåingen av skolen av Minnesota Danseteater og ballett Arts Minnesota, mottatt skolen en 2009 by sider beste av prisen som "Beste stedet å lære å danse."

Minnesota Danseteater & dans Institutt528 Hennepin Avenue, sjette etasjeMinneapolis, MN 55403612-338-0627.mndance.org

Metropolitan ballett av Minneapolis/St. Paul

Akademiet av Metropolitan Ballet av Minneapolis/St.Paul er en andre Danseskole i Minneapolis tilknyttet en profesjonell bedrift. Skolen tilbyr åpne kurs for studenter på alle evner å trene i klassisk ballett disipliner. I 2009, akademiet lansert en ny profesjonelt treningsprogram for begavet dans studenter i alderen 13 til 23, med opptak av audition og anbefalingsbrev. Profesjonelle programmet er utviklet for å «bygge bro» mellom lærling og arbeider danser. Studenter i det faglige programmet utføre profesjonelt i løpet av året.

MBA2806 Hedberg stasjonMinnetonka, MN 55305952-937-1387.metroballet.org

Sosial dans

Et dusin lærerne ved den sosiale dansestudioer i Minneapolis levere en full timeplan med klasser i alle typer sosiale danser. Studenter kan trene salsa, West Coast swing, argentinsk tango, bachata, cha-cha, East Coast swing, ballroom, nattklubb totrinns, hip-hop og mer på dansen partier holdt på studios, avholdt fredag kveld i 2010. Skolen lover en sosial atmosfære og tilbyr en første dans leksjon gratis. Du trenger ikke å preregister eller å ta en dansepartner.

Sosial dansestudio3742 23 ave. SørMinneapolis, MN 55407612-353-4445socialdancestudio.com

Etnisk dans

Aalim School of Dance, tilknyttet profesjonell Al-Bahira dans Troupe og Midtøstens dans-skuespiller Mirah Ammal, tilbyr ukentlige kurs i tradisjonelle magedans og folkedanser Midtøsten og Middelhavet rim: Hellas, Tyrkia og Nord-Afrika. Danserne også levere dans og musikk.

Al-Bahira Midt Øst Dance Theaterog Aalim School of DancePO Box 19342Minneapolis, MN 55419612-703-7002albahira.com