Gjennomgang for "Harry Potter & Half-Blood Prince" på Wii

December 17

Gjennomgang for "Harry Potter & Half-Blood Prince" på Wii

«Harry Potter og Half-Blood Prince"for Wii fortsetter pågående Harry Potter sagaen, følge veiviseren gutt under sitt sjette år på Galtvort som han kjemper mot ondskapens Lord Voldemort. Spillet har ni nivåer, hvert med sin egen unike mål, fra kampene Harrys Smygard fiender å engasjere seg i Rumpeldunk kamper og tester av magiske ferdigheter. Vet noen tips kan hjelpe deg med å overleve noen av de mer prøver utfordringene og føre Harry til triumph over onde.

Mottar

Etter lære grunnleggende av spell åpnes avstøpning og flyr under spillet åpne nivå, nivå 2 ved foten av en lang trebro. Gregory Goyle, en av Galtvort verste bøller, konfronterer du på den andre siden av brua og utfordrer deg til kamp. Mottar trollbinder enkelt Stupefy, pauser og deretter branner tre flere trylleformler i rask rekkefølge. Dodge hver spell og gradvis tommers vei mot mottar. Når du kommer til like utenfor armlengdes avstand, utløse en Expelliarmus stave å beseire ham.

Befaliusforbannelsen

Under nivå 3, må du engasjere seg i kamp med Mottars pal og andre mørk trollmann, Vincent Crabbe. Som mottar benytter Crabbe også Stupefy staver, skyte et eneste skudd og deretter tre. Bortsett fra befaliusforbannelsen branner hans tre på en gang og ikke i rekkefølge, gjør dem vanskelig å smette unna. Ditt beste for å unngå staver og tommers nær nok til å ta ham ut med Expelliarmus.

Store trappen

Etter at Crabbe, avslutte Great Hall og ned den store trappen for å finne et portrett av en kvinne i en svart kjole. Passere gjennom hennes portrett for en snarvei, dukker opp i klokketårnet. En gang der, Kjemp en annen Smygard fiende, men denne gangen spell Protego for å kreve seier.

Bellatrix

I begynnelsen av nivå 5, følg Severus og Draco uten å la dem vite at du er der. Bo minst fem skritt bak dem hele tiden. Hvis du bli oppdaget, må du starte nivået over. Hvis du nå en kuttet scene som fører til en kamp med Bellatrix Lestrange. Hun bruker Protego og Expelliarmus staver. Vær tålmodig. Bruk Protego vakt mot hennes angrep og deretter teller med Expelliarmus eller selv Stupefy mens hun er lading hennes staver.

Bellatrix igjen

Ikke feire når slippe Bellatrix, fordi hun er rask til å gjenopprette og lanserer i en umiddelbar omkamp. Men denne gangen hun er langt mer aggressiv, skyte umiddelbart belastet Stupefy staver og godt timet Expelliarmus eksplosjonene. Hun angrep selv mens du er banket ned, så prøv å bli stående. Som før, bruk Protego å blokkere hennes staver og venter på det perfekte tidspunktet å gjengjelde. Hvis du banke henne, trykke på angrepet og påføre så mye skade som mulig før hun gjenoppretter.

Fenrir

Så snart Bellatrix flykter, løp varulv Fenrir i å fortsette kampen. Fenrir kostnader i deg, noe som gjør ham sårbar overfor Expelliarmus. Når du får fordelen, stå over den falne Fenrir og slo ham med så mange Stupefy staver som mulig. Et par runder av samme mønster nederlag Fenrir ganske lett.