Hva er behandlingene for hundene med Diabetes?

January 22

Én av hver 500 hundene i USA er diagnostisert med diabetes hvert år. Dessverre, det er ingen kur for diabetes, og den beste måten å sikre en rask og normal livsstil er å begynne søker behandling så snart en hund er diagnostisert med diabetes.

Symptomer

Diabetes er preget av vekttap, økt vanninntaket, apati, og i senere stadier, grå stær og diabetisk ketoacidose, en tilstand der blodet blir svært sure.

Insulin skjermer

Det er lurt å søke en veterinær mening før administrere behandlinger for hunder med diabetes. Dyrlegen vil hjelpe identifisere tilstedeværelsen av diabetes og hjelpe bestemme en insulin overvåkingssystem, enten ved urin eller blod prøver.

Behandlinger

Endringer i kostholdet kan hjelpe regulere diabetes, men behandle ikke sykdommen. Menneskelige insulin injeksjoner er de mest vanlige behandlingene for hunder med diabetes, men svinekjøtt-baserte Vetsulin Rx blir populært også.

Sporing Insulin

Sporing hundens insulin nivåer er lettere å gjøre med et diagram. Linje- eller stolpediagram viser toppene i sukker og kan bidra til å identifisere kosttilskudd eller indisier utløsere.

Betraktninger

Veterinærer anbefaler eiere som har kvinner hundene med diabetes å ha deres pets spayed for å hindre at naturlige hormoner øke sukker nivåer av svangerskap.