Hvordan sjekke innbyggernes elektronikk på «Club Penguin»

October 6

Field Ops oppdrag av Club Penguin sende deg på en rekke hemmelige oppdrag. 32dre oppdraget i denne serien krever at du fjerner infeksjonen fra en infisert elektronisk enhet. Dette starter et mini spill hvor du har fem muligheter til å sende det riktige instruksjoner å tømme ut tre infeksjoner. Hvis du ikke dette, må du starte på nytt med de røde prikkene på helt forskjellige steder.

Instruksjoner

• Gå til EPF hovedkvarter for Field Ops og ta 32dre oppdraget. Målet ditt er å kontrollere elektronikk enheten av enhver borger for en infeksjon. Klikk på kartet i nedre venstre hjørne av skjermen, klikk på "By" å reise til denne plasseringen.

• Gå rett fram og angi klubben. Gå på scenen og stå ved siden av DJ. Din spion telefon vil ringe, så klikk på symbol i nedre venstre hjørne av skjermen for å svare. Lese meldingen som vises, og klikk "Engasjere" for å fikse et ødelagt system. Du ser tre røde prikker på en blå bakgrunn, med noen blå fliser hevet høyere enn andre til å blokkere veien.

• Guide reparasjon boten til de røde prikkene ved hjelp av retningsknappene på skjermen. Målet er å treffe alle tre prikker i fem sett med bevegelser, og de røde prikkene vises på tilfeldige steder. "Up" pilen vil flytte deg i hvilken retning reparere bot peker. "Riktige" pilen vil gjøre reparasjon bot ansiktet til høyre og pil "Venstre" vil gjøre det ansikt til venstre. Klikk den grønne pilen på høyre side av skjermen når du har en rekke retninger for reparasjon boten.