Ulike typer Gekkoer

June 4

Ulike typer Gekkoer

Gekkoer er slektninger av øgler og familiemedlemmer reptil. Mens det er over 600 arter av gekkoer, finnes det noen vanlige typer gecko som er variert og enestående. Gekkoer, i motsetning til øgler, vocalize med kort chirps eller bark. Alle Gekkoer er insektetende, betyr deres diett består av insekter. Gekkoer finnes i nesten alle regioner i verden og er populære kjæledyr.

Leopard Gecko

Vanligvis holdt idet pets, er leopard Gekkoer ørken-dwellers. Leopard Gekkoer har klorte føttene og klatre ikke glass, så de er ideelle for terrariums. Leopard Gekkoer er forskjellige for sine varierte flekkete over beige eller brun farge. Leopard Gekkoer vokse fra 5 til 8 inches og kan leve opp til 20 år i fangenskap.

Sammenbundet Gecko

Sammenbundet Gekkoer er en gruppe av nattlige store tosidig reptiler som bor i mye av det sørvestlige USA. Disse Gekkoer er kjent for sine mørke felt eller striper over kroppen sin. Sammenbundet Gekkoer vanligvis bor i sprekker og sprekker og mate om natten, gjemmer seg under fuktige gjenstander som søppel. En av de beste stedene å samle bundede Gekkoer er en fyllplass eller søppel dump.

Husgekko

Huset Gekkoer bor i nærheten av mennesker over hele verden, ofte bor nær lyskilder utenfor. Disse søte skapninger er vanligvis bare noen få inches lang og feed på mygg, møll og andre insekter natten. Huset Gekkoer har prioritert pads på føttene som lar dem klatre og overholder alle overflate. Forskere har ennå å fastslå hvordan putene fungerer, ifølge dyr verden.

Gigantiske Gecko

Den største arten av gecko er den nye Caledonian gigantiske gekko, som lever i trær og feeder natten på store insekter. Det er den største gekko, vokser nye Caledonian bare opp til 14 inches. Bulkier enn de fleste Gekkoer, den gigantiske gecko er lettere å håndtere enn sine mindre slektninger. Den gigantiske gecko finnes i naturen bare i Ny-Caledonia, en liten øy utenfor nordøstkysten av Australia, men prøver kan bli funnet over hele verden.

Flying Gecko

En unik gecko er flying gekko, som lever i tropiske og subtropiske skoger i Sørøst-Asia. Flying gecko er spesielt tilpasset hopper fra lem for lem i trær, gli takket være løs klaffer av hud på begge sider av kroppen. Disse Gekkoer er utrolig rask og liten, jage ned byttedyr i fuktig habitater. Flying Gekkoer er kamuflert for forringet, med grønne og brune variantene som lar dem blanding i.