Hvordan å tegne en vanndråpe

October 4

Hvordan å tegne en vanndråpe

For kunstnere, kan vann være et interessant prosjekt opprette på en nøyaktig måte. Når du tegner et bilde av en vanndråpe, må man ta hensyn bestemt skyggelegging og tekstur av vann som den endrer form. Velg et bilde av en vanndråpe som det er forming eller faller gjennom luften og kobler til vannet, som dette vil sikkert hjelpe deg detaljer hver del av tegningen mer realistisk.

Instruksjoner

• Opprett stabil vann, eller bakgrunnen, denne tegningen med kort, trekant-lignende linjer som representerer hvert av bølgene. Lett trekke hver av disse blyant merker, som du vil trolig være å legge til og slette delene mens du oppretter dette bildet.

• Tegne halvparten av en sirkel stige ut av et bestemt område i vannet. Hvis du vil tegne et bilde av en vanndråpe eller stiger ut av vannet ved, trekke en full sirkel med en langstrakt bunn representerer dette bildet. Bruk en transportør for å hjelpe deg med disse sirkulær bilder, om nødvendig.

• Skissere lys blyant merker langs den ene siden av vanndråpe til aksenten reflekterende teksturen i dette vannet. Ideelt sett bør disse merkene contour til de grunnleggende form av vanndråpe som den flyter i vannet.

• Tegne buede linjer rundt bunnen av miste, som det er avbildet i referanseveiledningen du bruker å trekke dette bildet. Fortsette å tegne buede linjer, da disse vil hjelpe deg å lage skyggelagt, reflekterende tekstur av vanndråpe.

• Skisse sirkulære linjer i vannet rundt vannet slipper for å opprette bølgete effekten. Lett skygge ene av disse bølgete linjene vise humpete utseendet på dette vannet. Sjekk tegningen av vanndråpe og området rundt med bildet og løser eventuelle inkonsekvenser du mellom to.

• Fylle alle områder av vannet som oppretter en mørkere refleksjon versus lysere. Lett skygge disse områdene til bølgete vannet gjenspeiler referanseveiledningen.