Lett å bygge LEGO ideer

February 29

Barn har spilt med LEGO bygge sett siden selskapets grunnlegger, Ole Kirk Christiansen, begynte produksjon fargerike murstein i 1930 i Billund, Danmark. I dag er har LEGO empire vokst til å omfatte museer og fornøyelsesparker. Barn kan være mest fortrolig med selskapets merkede sett - LEGO Star Wars, Indiana Jones og andre - men det er mulig å lett bygge biler, hus og andre skapninger med løs murstein. Alt som trengs er fantasi.

Enkel bilen

Fleste er kjent med LEGO'S interlocking kvadratiske og rektangulære murstein. Men mange LEGO sett inkluderer også flere andre stykker, som hjul, blokker som ligner på glass, og selv små rør og støtfangere. Med slike et utvalg av stykker, kan et barn enkelt lage en enkel LEGO bil. Et barn med et stort antall LEGO bygge klosser kan opprette en hele motorvei verd av biler av alle farger, størrelser og størrelser.

Byens Skyline

Alle LEGO biler må et sted å parkere. Hva bedre sted enn en storby? LEGOS sikringsanlegg murstein av alle størrelser, kan et barn opprette sin egen byens skyline. Dette også gir barn muligheten til å uttrykke sin kreativitet. Barn kan gjøre små firkantede hus og store høye skyskrapere. Han kan også opprette politistasjoner og firehouses. Et barn kan opprette en kopi av sitt eget hjem. LEGO murstein kommer i en regnbue rekke farger, så det ikke bør være vanskelig for et barn å reprodusere fargene i sitt eget hjem.

Andre kjøretøy

Biler og bygninger er dekket. Nå kan et barn opprette en rekke andre biler fylle sin travle verden. Med flat LEGO-klosser og flere tradisjonelle murstein, kan et barn raskt opprette båter. Han kan også pryder dem med ruvende smokestacks. Fans av tog kan opprette LEGO lokomotiver. Og hvorfor skulle et barn begrense seg til planeten jorden? De med en bøyd for sci-fi kan festes sammen romskip. Og fordi romskip er rent ting av fantasi, et barn kan bli idet kreativ idet han ønsker uten å bekymre deg om å gjøre noe som "ikke ser rett."

Innsjøer, veier og motorveier

Alle disse kjøretøyene må nå er noe som å reise. Det er tid for barn lager store innsjøer, festing sammen så mange blå LEGO klosser som de kan finne. Et barn kan opprette sin egen motorveier med grå murstein, og bruke teglstein for å gjøre en brosteinsbelagt vei. Barn sulten på hastighet kan bruke en kombinasjon av grå og sort og gul murstein lage en speedway.