Hvordan holde et kjæledyr pinnsvin

June 21

Pinnsvinet er en liten spiny pattedyr som ikke er relatert til pinnsvin, til tross for likheten i utseende. De er tettere knyttet til mole rotter, tenrecs og annet. Piggsvin og afrikanske Pygmy pinnsvinet er de to artene vanligvis holdt idet pets, men besittelse av den europeiske arten er ulovlig i USA. Følgende trinn viser hvordan å holde et kjæledyr pinnsvin.

Instruksjoner

• Velg riktig bolig. Det beste valget er generelt en klar plast storage bin med minst to kvadratmeter gulvplass. Beholderen må lokk for å beskytte pinnsvinet fra andre dyr og hull i det å gi tilstrekkelig ventilasjon. Buret bør ha et solid gulv å hindre skade en hedgehog føtter.

• Opprettholde en temperatur på minst 75 grader for å unngå din pinnsvinet prøver å gå i dvale. Piggsvin er opprinnelig fra Afrika og trenger en høy temperatur å være sunn. En reptil varmeputen kan plasseres i en del av byrået å tillate din pinnsvinet å kjøle seg ned hvis nødvendig.

• Mate din pinnsvinet et variert kosthold. Piggsvin er normalt insectivores og det er ingen enkelt kilde av tilberedt mat som vil møte deres ernæringsmessige behov. To eller tre forskjellige valg bør brukes. Velge mat som er høy i protein og fiber men lav i fett med noen fyllstoff.

• Gi noen leker for din piggsvin å spille med. Mange små gjenstander er akseptabelt så lenge de ikke har skarpe kanter eller halvgjort og en gummi ball er et utmerket valg.

• Plasser en morsjon hjul i buret. Dette er viktig fordi piggsvin er tilbøyelige til fedme. Rattet skal om lag en fot i diameter med en solid gulv.