Vanlige edderkopper i Alabama

October 13

Vanlige edderkopper i Alabama

Ca 900 arter av edderkopper er eneboer og enke edderkopper bare edderkopper vanlig i Alabama som kan være skadelig for helse. Andre vanlige edderkopper, som ulv edderkopper, orbweavers og sørlige huset edderkopper er sett ofte, men er ikke giftig for mennesker.

Eneboer edderkopper

Observasjoner av fem eneboer edderkopper, inkludert den brune eneboer, registrert i Alabama. De er ofte oppdaget i forskjellige rom i huset, gjemmer seg bak møbler eller klær i et skap. Garasjer og kjellere, ved hauger er vanlige gjemmesteder for eneboer. Observasjoner oppstå regelmessig i løpet av natten når den brune eneboer er den mest aktive.

Fargen på en eneboer kan variere fra en oransje-gul til mørk brun. Kroppen er vanligvis ¼ til ½-tommer lang og dekket med fint hår. Eneboer vil ha skjelnes merkingen på ryggen i form av en fiolin. Edderkopp seks øyne danner grunnlaget for merking.

Black Widow edderkopper

En rekke arter av sort enke edderkopper, inkludert vestlige svart, Nord svart og brun enke, finnes i Alabama. Folk er vanligvis bitt av en enke edderkopp når de forstyrre web, som finnes i bad, garasjer, busker, gassmålere og vegetabilske hager. Edderkoppen kan også være et hjem i sko som ikke bæres ofte.

Mens enker er vanligvis mørkt svart, kan fargen variere. Menn og yngre edderkopper kan ha en mer fargerik kropp med oransje, rødt og hvit merkene på baksiden og sidene. To røde trekantene bli sammen på magen til å danne en form som ligner et timeglass. Voksen edderkopper kan vokse så lenge 1 ½ inches lang og har to rader med øynene, hver med fire.

Disse edderkoppene er ekstremt farlig som gift er mer potent enn en rattlesnake. Selv om dødsfall er sjelden, forårsake en bit muskelverk, kvalme og pustevansker.

Ulv edderkopper

Ulv edderkopper er store og er vanligvis brun eller svart med striper. Øynene lyser om natten som de reflekterer lyset fra lommelykter eller frontlykter. Webområder er dannet for å gi beskyttelse i løpet av dagen, når de er minst aktive. En ulv-edderkopp kan ses i yards eller boliger, men er truende ikke til folk.

Orbweavers

Orbweavers er typisk hage edderkopper og er ansvarlig for utsmykkede, sirkulære webs funnet i felt, på gjerder og rundt homes hele Alabama. Størrelsen og formen på orbweavers varierer, men de er vanligvis lyse farger, ofte med gul, oransje og sølv farger. Kvinnelige er karakteristisk fire ganger større enn mannlige og har mye lengere ben.

Sørlige House Spider

Sørlige huset edderkoppen er ligner på den brune eneboer, men har ikke fiolin-formet merkingen. De er også større enn eneboer åtte øynene gruppert. Dette ikke-giftig edderkopp er vanligvis finnes i hjemmene, fjøs og forlatte bygninger.