Ideer til å opprette et tropisk Stadium

March 24

Ideer til å opprette et tropisk Stadium

Ved å gjøre en rød-curtained fase et tropisk paradis, kan du frakte publikum til en annen verden. Enten du forbereder for en missekåringen, et skuespill eller noen andre hendelse, kreative scenen utformingssett atmosfære og hjelper teater-goers glemme den virkelige verden som bli de betatt av du er en tropisk scene.

Grønne

Grønne gir grunnlag for noen tropiske scenografi. Varmt og fuktig miljø av tropiske klimaer oppfordrer rikelig anlegg, tre- og blomstersorter vekst. Erkjenne dette miljømessige faktum på din tropiske scenen med frodige grøntområder, både ekte og falske. Avhengig av budsjettet, kan du kjøpe potted grønne som store bregner og små palmer. Plass disse i hjørnene av scenen. Deretter dekke dekker områder av scenen synlig for publikum med andre potted anlegg og tropiske blomster. Pakk falske vinstokker over foran scenen og rundt på sidene og toppen. Ekstra farge, knytte falske tropiske blomster til vinrankene. Unngå snittblomster, som ikke vil bli frisk gjennom flere forestillinger.

Tegn

Opprette en følelse som tropiske verden av scenen går lenger enn publikum kan se ved hjelp av tropiske-tema tegn på kanten av scenen og inngangen til teatret. For eksempel hvis du var staging musikalske Sør-Stillehavet, kan du opprette et tropisk-inspirerte sykehus tegn innpakning et innlegg i faux bambus stenger og knytte dem med hyssing. Hot lim en halm underlag til et stykke kryssfiner og nagle det til toppen av innlegget. Maling "hospital" med en pil på strå matten å fullføre tegn. Sett dette i hjørnet av scenen og sted bregner rundt bunnen av innlegget. Du kan bruke den samme tilnærmingen for en tropisk tema missekåringen ved å male setning "stranden" på skiltet. Sted surfebrett i nærheten tegn og omgir innlegget bunnen med sand.

Props

Tropisk tema rekvisitter legge til illusjonen av en øy paradis eller regnskogen på scenen. Mens plass naturlig fastsetter typen prop kan du, kan angi mannskapet bygge en tiki hytta, surfe bord butikken, gris steke, luau eller høye badevakt stol for stranden scener. Tiki faklene legge til både en varm glød og en tropisk følelse i en scene.

Luau pynt

Tropiske blomster som hvit kukui blomstrer, fugl av paradis, gul hibiscus, røde Partial City View og yello ilima legge til pulserende sprut fargeområder over en scene. Hvis budsjettet tillater det, kjøpe ekte potted blomster å flette i grønne skjermene. Du kan også finne falske tropiske blomster for girlander. For eksempel klippe og knyt falske leis, tradisjonelle Hawaiian flower halskjede, i én lang streng for en blomst krans. Bryte dette øverst på scenen, ved inngangen til teater eller helst du ønsker en tropisk festlig krans.