Hvordan lage Foto Shoots moro for barn

December 19

Hvordan lage Foto Shoots moro for barn

Alle som har noen gang forsøkt å fotografere barn vet hva en utfordring som det kan være. Få en squirming, kan distrahert ungdom å sitte fortsatt lenge nok til å ta en kvalitet bilde føles som et viktig foretagende. Velmenende foreldre kan være nyttig i prosessen, men kan være en hindring. Vellykket barn fotografer har oppdaget formelen som kan bidra til å skape en positiv opplevelse for barna: gjøre det raske og gjøre det morsomt.

Instruksjoner

• Tilberedes. Speide plasseringen hvis mulig. Samle alle nødvendig utstyr og props på forhånd slik at engstelig foreldre og urolig barn trenger ikke å vente overdrevet.

• Se foreldrene før økten om hva slags leker eller mat barnet har. Har dem på siden for å gi ham selv. Overlate ham vil en ballong eller leketøy hjelpe i å sette ham rolig og hjelpe ham å bånd med deg.

• Fotografere barn gjør noe liker de. La dem flytte rundt og spille med en favoritt leketøy eller delta i en morsom aktivitet å gjøre det en hyggelig opplevelse for dem. Spille peekaboo med småbarn. Bølge noe fargerike foran spedbarn.

• Spør barna å "hjelpe" deg hvis de er gamle nok. Vise dem noen av bildene og tillate dem å holde noen billig utstyr eller forsyninger. Barn ofte vil være nyttig og vil bli interessert og engasjert hvis de føler de hjelper deg.

• Viser din dum side. Sette på en morsom hat eller få et ansikt. Å komme ned på bakken, gjør morsomme ansikter og gjør barnet Le bidrar til å holde henne glad og energisk under en fotoseanse.