Hjørnetann Distemper sykdom

June 1

Omfattende vaksinasjonsprogrammer har redusert forekomsten av Hjørnetann distemper, som en gang var den fremste dødsårsaken i valper ikke inokulert fra den. Canine distemper er viral natur og påvirker mange av hundens vitale systemer, ofte resulterer i døden.

Infeksjon

En hund lider fra canine distemper kan infisere andre hunder gjennom sekret og ekskreter. Inhalert luftbårne partikler som inneholder viruset er den viktigste årsaken til infeksjon.

Tidlig symptomer

Viruset spres gjennom hunden og multipliserer, kan det få symptomer som tap av appetitt og feber øye betennelse. Gastrointestinale tegn på distemper inkluderer diaré og oppkast, mens åndedretts tegn kan inkludere plaget pust og hoste.

Mulige effekter

Hundene det ligge under for sykdommen vanligvis omkomme fra nevrologiske komplikasjoner som lammelser, beslag og tap av muskel koordinering, koma og død. Død oppstår i over 50 prosent av tilfeller mellom 2 uker og tre måneder etter smitte, ifølge AnimalHealthChannel.com.

Diagnose og behandling

Diagnosen distemper er vanskelig å oppnå hundens vaccination historien er vanligvis en anelse hva kan være feil. Det er ingen kur for distemper, men er det medisiner for å lindre noen av symptomene. Ifølge-AnimalHealthChannel.com, men kan en hund lagres Hvis det er vaksinert innen 4 dager for å bli smittet.

Forebygging

En valp har noen immunitet til Hjørnetann distemper virus via sin mors melk, men etter ca 6 uker dette begynner å avta, som er når hunden skal motta distemper vaksinasjoner. Oppdatert skudd i løpet av dyrets liv kan holde det trygt fra distemper.