Homeopatiske behandling for Cushings sykdommen inne hundene

July 16

Homeopatiske behandling for Cushings sykdommen inne hundene

Cushings sykdommen skyldes en økning i hormoner som produseres av binyrene. Den finnes vanligvis i middelaldrende og eldre hundene og det er ingen kur for sykdommen. Mange reseptbelagte legemidler har mange bivirkninger; men er det noen forskjellige homøopatiske midler som kan bidra til å forsinke sykdommen.

Cushex Drops

Cushex drops er en blanding av homøopatiske ingredienser spesielt designet for å hjelpe i behandling av Cushings sykdommen. Naturlige ingredienser spille en bestemt rolle i å regulere binyrene ved å balansere kortikosteroid nivåer og redusere noen av symptomene på sykdommen.

Cushex drops inneholder Løvetann, burdock, huang qi, svovel, arsenicum, hepar sulph og mercurius.

Mellomstore hunder får fem dråper blandet med maten, og du bør merke forskjell i hundens helse innen tre til seks uker.

Homeopatiske hypofysen

Dette MIDlet har eksistert i mange år og er laget av den bakre flik av hypofysen. Det hjelpemidler i å balansere handlinger av kjertel er gitt i lave doser over lang tid.

Hypofysen er hva styrer det endokrine systemet og dens viktigste oppgave er å produsere hormoner som kontrollerer andre kjertler i kroppen.

Den homøopatiske hypofysen middelet bidrar til å balansere ut kjertler og er mest vellykkede i de tidlige stadiene av Cushings sykdommen.

Løvetann

Løvetann har lenge vært brukt i en tonic for leveren, nyre og adrenal glands og bidrar til å regulere binyrenes produksjon av hormoner. Løvetann kan finnes i både naturlige og homøopatiske butikker eller online.

Burdock

Burdock er en urt som brukes til å fjerne og rense kroppen. Avgifte kroppen kan og fjerne uønskede stoffer. Burdock blandet med Løvetann kan få komplett bedre helse og forbedre hundens metabolisme.

Burdock kan finnes online også, eller i Homeopatiske-spesifikke butikker.

Alle naturlige Raw Diet

Gir din hunden næringen og behandler færre kjemikalier vil gi kroppen en sjanse til å bli mer balansert og normal. Unngå kommersiell matvarer som er lastet med kjemikalier. Mate din hunden næringen som inneholder ekte kjøtt og egg og er lav i fett. Feed ham et kosthold rikt på proteiner og gi ham kosttilskudd som inneholder protein, vitamin D, kalsium og fettsyrer. Gi ham helt økologisk mat og grense salt i kosten sin.

En alle naturlig kosthold hjelper bringe stoffskiftet tilbake i balanse og i retur støtter et normalt forhold mellom alle organer i dyr, inkludert binyrene. Binyrene er montert på nyre og lever, så en balanse mellom alle organer vil få bedre resultater i binyrene.

Søk Veterinary hjelpe

Hvis du tror din hunden kan bli lider av Cushings sykdommen, har din veterinarian gjøre en grundig eksamen. Skjoldbrusk problemer er ofte feildiagnostisert som Cushings sykdommen og du vil ikke behandle din hunden for feil sykdommen.

Ikke alle veterinærer enig med homeopatisk behandling, så du kan være lurt å konsultere med en Homeopatiske veterinær å få det beste rådet.