Sette opp fotografering lys uten å bruke blits

March 30

Sette opp fotografering lys uten å bruke blits

Vanligvis gir bruker en blits direkte peker på et fotografi fag sterkt lys som kan føre til harde skygger som flat og vasket ut farger og detaljer. Selv om profesjonell fotografering oppsett med alle kameraet og belysning utstyr kan fungere bra med rask belysning gir en flash, kan du også skyte profesjonelle bilder ved å bruke tilgjengelig og praktisk lyskilder fra omgivelsene, naturlig lys fra solen eller profesjonell lys uten nødvendigvis å bruke blits.

Instruksjoner

• Velg ditt viktigste og støtte lyskilder. Hvis skyting i en indre sted som i et studio der du har kontroll over plass og belysning, bruke profesjonell lys eller praktisk kilder som lampeskjerm, lys eller LED-lys. Du kan også skyte i nærheten av Vinduer eller dører å skaffe nok lys du trenger. Hvis skyting i et naturlig miljø, se etter den beste vinkelen for å få en god skutt og riktig eksponering av naturlig lys.

• Velg kameraet, belysning tilbehør og andre fotografering utstyr som stativ, kameralinser, lys reflektorer og diffusorer. Disse materialene bidra til å belyse dine skudd og kontroll lys kilder etter hvordan humørsyk, stiliserte eller naturlige du vil skudd skal. Bruker raskt linser, spesielt når skyting flytter emner, hjelper oppnå du riktig eksponering av bildene selv uten blits når skyting i dårlige lysforhold.

• Bruk riktige kamerainnstillinger for ønsket utseende og stil. Hvis fotografering med et pek og skyt kamera, er din beste alternativet for riktig skudd eksponering å justere din lyskilder, emne og sted for skyting oppsett. Hvis fotografering med et profesjonelt kamera, bruke sin manuelle innstillinger for å få mer kontroll i både tekniske og kreative kravene til skudd.

• Skyt i RAW i stedet for det vanlige JPEG-formatet for bildene dine. Dette alternativet er bare tilgjengelig for DSLR kameraer. Dette formatet kan du mer allsidighet i å gjøre viktige justeringer under etterbehandling av bilder med et bilderedigeringsprogram. Endre kontrast, vil ikke eksponering og andre innstillinger for RAW-bildet føre til bildet kvalitet reduksjon, som vanligvis oppstår i en lossy komprimeringsformat som JPEG.