Hva er forskjellene mellom grupper & allianser i Aion

March 20

Hva er forskjellene mellom grupper & allianser i Aion

Aion Online er et MMORPG, eller massive multiplayer online rollespill. Som de fleste MMORPGs kan et flertall av spillet fullføres selv uten hjelp av andre spillere. Som du fremgang kan videre langs spillet, men utfordringene bli for stor for lone spilleren å administrere seg selv. Det er derfor Aion har et system som gjør at du kan danne grupper og allianser. Avhengig av situasjonen, kan en gruppe eller Alliansen hjelpe i disse vanskelige tider.

Grupper

En gruppe er kjernen grunnleggende å spille med andre personer i Aion Online. Det er mange oppdrag hvor fiender kan være for høy i problemer eller tall å håndtere alene, gjør en gruppe viktig. En gruppe kan inneholde opptil seks medlemmer, slik at gruppen skal varieres behovene til oppdraget. En gruppe gir også muligheten til å dele erfaringer, gull og elementene slippe. Sjeldne elementer som drop kan fås med en terning-rulle system.

Allianser

Allianser funksjonen ligner på grupper, men er mye større, holder opptil 24 spillere. Disse spillerne er delt inn i fire mindre grupper på seks å gjøre ting enklere å administrere. Det er en kaptein av Alliansen som bestemmer alle alternativene, inkludert hvordan gull og elementer er utbetalt. Alliansen kapteinen kan også tilordne en visepresident kapteinen som vil ha noen av de samme mulighetene som kaptein. Disse inkluderer en beredskap sjekk, som ber alle medlemmene om de er klar til å fortsette.

Danne en gruppe eller Alliansen

Danner en gruppe, høyreklikker du på spilleren som du vil gruppere med og velg "Inviterer til Group." Personen som starter denne handlingen blir gruppeleder og kan invitere andre. Tilsvarende for å danne en allianse, høyreklikk på en spiller og velg "Inviterer til Alliansen." Når du begynner å invitere andre spillere til Alliansen, vil de bryte inn i separate grupper innen Alliansen.

Gruppe og Allaince Tips

Med muligheten til å ha opptil seks spillere i en gruppe eller 24 i en allianse, har du muligheten til å variere gruppen etter utfordringen for hånden. En gruppe som har minst ett healer vil vare mye lenger enn en gruppe med ingen. Likeledes, din Alliansen bør ha flere healere som kan holde alle levende. Hver klasse har unike egenskaper som gjør dem nyttige i team situasjoner. Prøv å balansere dine grupper og allianser av har minst ett medlem av hver klasse.