Hvordan å ta en skinnende Eevee i "Diamond"

July 30

Det er en utfordring å fange en skinnende Eevee i "Pokemon Diamond." Faktisk, prøver noe av det vanskeligere å oppnå i Pokemon spillet å fange en skinnende versjon av din ønskede Pokemon. Blanke Eevees er sjeldne variasjoner tegn som har forskjellige fargede paletter. Uten hjelp, kan det ta noen flere dager før finne en.

Instruksjoner

• Avslutt Sinnoh Pokedex. For å oppnå dette, må du samle alle Sinnoh regionen Pokemon. Snakk med Professor Rowan. Han ligger Sandgem byen. Når du snakker til ham, vil Professor hånden du rote Radar. For å få den nasjonale Pokedex må du slå Elite fire. Poke Radar Poketch app vil bli presentert for deg av Professor Oak. Kjøpe det maksimale antallet Potions, Max Repels, Revives og Pokeballs mulig.

• Se over partiet. Legge til en sterk Pokemon som har angrepet falske hugge og kan også slå opp motstandere til festen. Gå til Trophy hage. Finn en stor del av gress. Det vil dekke nesten hele skjermen.

• Bruke Max frastøte. Bruk en annen umiddelbart når den første er oppbrukt. Nå bruke rote Radar. Gå inn i deler av gress som riste. Du vil finne en Eevee. Gå til neste del av gress. Bruk Knock Out på den neste Eevee. Fange den. Vær oppmerksom på at denne Eevee ikke skinnende.

• Velg samme type risting gress du bare prøvd. Du vil finne den skinnende Eevee i denne delen av skinnende gress. Velge for å bruke skinnende gresset som er lenger fra din aktuelle posisjon. Tilbakestille Poke Radar. Hold gjør dette før du finner en del av skinner gress. Gå i nærheten. Her vil du finne den skinnende Eevee. Benytte en Pokemon som har falske sveip. Du kan bruke en pokeball å fange den skinnende Eevee. Pass på å redusere HP til 1.