Hvordan finne ord gratulasjoner for et bryllup

August 13

Hvordan finne ord gratulasjoner for et bryllup

Ord av gratulasjoner for et bryllup er best når de kommer fra hjertet. Hva skjer, men når du ikke er flinke med ord, eller har en begrenset tid til å tenke på noe dyp? Det finnes enkle måter å vise hvor mye du bryr deg. Denne artikkelen vil vise deg hvordan å finne ord gratulasjoner for et bryllup så du er aldri uforberedt igjen.

Instruksjoner

• Start ut med et sitat. Jeg kan være om noe knyttet til ekteskap eller kjærlighet. Noen gode ord av gratulasjoner for et bryllup er, "Du vil starte dagen bare to personer i forelsket og ende som ektemann og hustru".

• Neste tilstand hvor du kunne ikke være lykkeligere for par. Dele en rask minne om 1 eller begge. For eksempel "Jeg husker når Kristie vil gå rundt med et håndkle over hodet late hun var en brud. Wow, hvordan ting har endret seg."

• Ta opp dine ønsker for par i fremtiden. Hvis du har din egen lykkelig ekteskap, ønske det samme for dem i ord Gratulerer for et bryllup.

• Konkludere din ord av gratulasjoner for et bryllup med en annen linje som, "igjen, jeg er så glad for deg på denne spesielle dagen. Jeg ønsker dere alle lykke i fremtiden. "

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke kan gjøre det til bryllupet, er et lite notat med disse ordene perfekt. Ellers bare skrive notatet i kortet.