Bruke Phonics med pjokk

April 22

Bruke Phonics med pjokk

Lære grunnleggende enunciating ferdigheter er avgjørende for barn i forhold til å lære å snakke og lese. Førskoler kan fokusere på dette til et punkt, men bærer leksjonene i hjemmet anbefales. Tid mer enn noe er nødvendig et par gode bøker og mye tålmodighet. Ha det gøy mens undervisning pjokk om phonics.

Instruksjoner

• Lytte og observere barn nøye. Fokus på hva de prøver å si og rette dem på en positiv måte. Arbeide med ut ord og få dem til å forstå forskjellene med brev og lyder som ofte skape problemer. For eksempel kan "v" og "b" ofte låte samme. Tilbud eksempler til barn i forhold til områder som du observerer dem problemer med.

• Arbeid med flashcards. Småbarn kan ha mer problemer enn eldre barn med forståelse flashcards, men det er mange typer som finnes som kan bidra til å utdanne dem. Kjøp flashcards med foto eksempler og vokal og konsonant sammenbrudd og vise barna visuelle eksempler på hva de prøver å si. Høres ord sakte og forsiktig.

• Les til barn som mulig. Kjøpe bøker med masse bilder og oppmuntre barna til å delta i historiene av ber dem om å si ordene. Involverer barn og gjøre dem føles som om de fortelle historien til deg. Øke deres tillit ved applaudere og feire sin innsats når de blir mer klar over hvordan lyd ut ord som en gang ga dem problemer.