Viktigste funksjonene på muskulære systemet

October 17

Menneskekroppen og dyr kroppen er bemerkelsesverdig like i struktur og funksjon. Alle hjertelig-blod dyrene har egentlig samme type sirkulasjonssystemet, samme slags indre organer, samme mikroskopiske cellestruktur og samme skjelettlidelser systemer. Disse modeller er spesielt merkbart i det muskulære systemet.

Typer

Det finnes tre typer muskelvev i dyr kroppen. Skjelettmuskulatur, også kalt striated på grunn av utseendet stripete knyttes av sener og sener til bein og brusk. Disse musklene regnes frivillige fordi de er kontrollert av tanke og flytte når dyr hjerne og nerve avslutninger fortelle dem til å flytte. Glatte musklene utgjør det indre organ, som magen, tarmkanalen og urin blæren. Handlingen av glatte musklene er ufrivillig fordi det er kontrollert av nervesystemet alene. Hjernen har ingen kontroll over deres bevegelse. Hjertemuskel, er på grunn av utseendet og natur, både striated og ufrivillig.

Funksjonen

Skjelettmuskulatur av et dyr er hovedsakelig opptatt frivillig bevegelse. Når Dyret går eller spiser, reise nerve impulser fra hjernen ned muskelfibre der de endrer kjemisk energi til mekanisk energi og muskler kontrakt og gå. Skjelettmuskulatur også fungerer som stabilisatorer å holde knokler og indre organer i kroppen i sin rette plass og generere kroppsvarme gjennom konstant bevegelse. Glatte muskulaturen flytte stoffer i kroppen i en serie av muskel sammentrekninger kalt peristalsis. Denne prosessen kan sees i mage og tarm organer som mat flyttes i hele intestinal systemet og i urinblæren når utskilles giftstoffer fra kroppen. Muskuløse hjertefunksjon er selvforklarende---det holder hjertet beveger seg og blod og oksygen sirkulerer i hele kroppen.

Egenskaper

Alle musklene har bestemte egenskaper knyttet til deres bevegelse og funksjon. De alle motta og svare på stimuli gjennom kroppens nerver. Dette kalles excitability og kan ses når et dyr blir glade og dens hjertet slår raskere, og det begynner å puste og bevege seg raskere. Contractility tillater musklene å forkorte og tykkere og kan sees i juling av cardiac muskler og sammentrekning og avslapping i skjelettmuskulatur. Utvidelsesmuligheter og elastisitet, strekke uten skade og deretter tilbake til sin opprinnelige form, finnes i den glatte muskulaturen kroppens organer.

Betraktninger

Sykdommen av muskulære systemet er ikke vanlig i de fleste dyr. Vanligvis dyr med muskel problemer har mottatt noen type traumer, og traumer inkluderer en slags vev tåre eller belastning. Det er flere inflammatoriske sykdommer som kan påvirke alle dyr med lavt kaliumnivå forårsaket av nyresykdom eller en autoimmun lidelse, men disse er ikke vanlige. Symptomer omfatter svakhet, halthet, mangel på koordinasjon, problemer med å tygge eller svelge og smerte. Noen ganger endres lyden av stemmen. Medisinske fagfolk foreskrive vanligvis kortison-type narkotika, spesielt prednisolon, som behandling.

Betydning

Mens alle pattedyr muskelsystemer er egentlig like, vises forskjellene i størrelse. En hjerte er betydelig mindre enn en hest hjertet, men de er begge strukturelt identiske. Musklene i en katt fungerer på samme måte som de gjør i en elefant, men er mye mindre enn de andre. Fordøyelsessystemet til en hund fungerer på nøyaktig samme måte som gjør det oversikten systemet av et ekorn. Medisinske fagfolk innen både mennesker og dyr bruker ofte identisk medisiner og behandlinger for å behandle de samme sykdommer.