Music Studios i North Carolina

September 6

Det var en tid når det tok en profesjonell budsjett og hele grupper av individer å registrere et vellykket album eller lydspor for en stor kommersiell eller film. Nå, men takket være raske fremskritt i teknologi, det er mer opptaksstudioer enn noensinne. Faktisk har noen eventyrlystne gründere selv konvertert husene sine til platestudio. Opptaksstudioer dukker i USA over hele landet, og North Carolina er ikke annerledes.

MasterTrax Recording Studio

I drift siden 1988, har MasterTrax Recording Studio gitt kunstnere med høy kvalitet studioinnspillinger. Profesjonelt utstyr som trommer og keyboard er tilgjengelig for klienter, og det er alltid et team av studiomusikere som man kan bruke på MasterTrax for en ekstra avgift.

MasterTrax Recording Studio101 North Raiford StreetSelma, NC 27576(919) [email protected]

Lyd Genesis

Med førsteklasses studio-utstyr som er i stand til videoopptak i analog og digital, er lyd Genesis fleksibel nok til å møte en rekke lyd behov. Den har arbeidet med store og indie etiketter alike.

Lyd Genesis4716 Carolina Beach RoadWilmington, NC [email protected]

Musikk rommet

Bruker en hele datamaskinbaserte studio innspillingen system, er The musikkrom i stand til å gi sine kunder med et fullt digitalisert opptak. Eid av en profesjonell musiker, tilbyr The Music Room en rekke tjenester, inkludert grunnleggende opptak, sang ordninger, miksing, mastering og film og TV-musikk.

Musikk rommet1650 Buchanan LoopWebster, North Carolina(828) 734-3272

themusicroom-nc.com

SoundTrax Recording Studio

SoundTrax Recording Studio spesialiserer seg på en rekke lyd tjenester, inkludert VoiceOver, miksing, design, redigering, scenen oppsett, taleopptak og coaching, produksjon og post-produksjon musikken. Det er også talent banken der kunder kan sikre at de får den beste stemmen for jobben.

SoundTrax Recording Studios, Inc.302 Jefferson St., Suite 160Raleigh, NC 27605(919) 832-9953 stemme(919) 828-1323 [email protected]

Brennende musikk + lyd

Brennende musikk + lyd er en flerbruksskipet platestudio i Raleigh. Produsert og innspilt lyd for en rekke populære TV-serier og reklamer og filmer. Fasilitetene har fire separate lyd studioer og en isolert opptak messe.

Brennende musikk + lyd1610 midtown PlRaleigh, NC 27609(919) 645-6622(919) 645-6615blazingmusicsound.com