Hvordan lage et forhold til arbeidet når det er en stor aldersforskjellen

November 23

Millioner av par med store alder forskjeller har vellykket relasjoner. Selv om alder gap kan skape konflikter stammer fra forskjellige verdier eller maktkamper, har disse problemene ikke å være mer intens enn problemene som samme alder par oppleve. På mange måter kan en stor aldersforskjellen være bra, siden den eliminerer konkurransen som plager mange jevnaldrende par.

Instruksjoner

• Innse at som mer årene går, størrelsen på alder gap blir mindre i forhold til din aldre. 15 år kan virke stor når paret er 25 og 40 år, men det er ikke så stor når paret er 50 og 65.

• Være bevisst at et forhold med en stor aldersforskjellen kanne lett skli i en overordnet-underordnet forhold, hvis du ikke er forsiktig. Eldre partneren bør gjøre en innsats for å unngå nedlatende yngre partneren, eller gjøre store beslutninger uten yngre partnerens innspill. Yngre partneren skal utvikle selvtillit.

Hvis det slår foreldre-barn, blir det vanskelig perioder opprør mot autoritet.

• Vær forsiktig når du analyserer skilsmisse statistikk. Gjennomsnittlig pleier par med store alder forskjeller å skilsmisse på høyere priser, men husk at dette gjennomsnittet er tatt i alle segmenter av befolkningen. Det er visse segmenter av befolkningen som gjøre skilsmisse statistikk, spesielt de som har lave nivåer av utdanning, de som allerede er skilt, og de som gifte seg under 22 år.

Hvis du er i et ekteskap med en stor alder gap, men du er både høgskole utdannet, det er en første gangs ekteskap, og du er både over 22, er sjansene for skilsmisse mye lavere enn det nasjonale gjennomsnittet.

• Være på samme side når det gjelder å få barn. Ofte hører eldre partneren klokken tikker, mens den yngre partneren føles stresser siden han eller hun er ung. Eller noen ganger eldre partneren er vant til å være barnløse og ikke ønsker å endre, mens den yngre partneren ønsker å starte en familie snart. Ha disse samtalene før gifte.

• Uansett hvilken aldersforskjellen er nøkkelen til å opprettholde et sunt forhold eller ekteskap åpen kommunikasjon og medfølelse.