Hvordan helbrede en ødelagt Hummingbird vinge

May 14

Hvordan helbrede en ødelagt Hummingbird vinge

Hummingbirds fly fort og å treffe lett windows eller andre objekter som vil banke det ut av himmelen. Siden hummingbirds flyr i topp hastighet, kan hit bryte en vinge. Hummingbirds kan ikke spise når jordet. De har svake bein og ikke kan bevege seg til selv ta en feil. En ødelagt vinge hindrer dem fra flyr til blomster eller matere. Beinbrudd kan angi innen 24 timer, så hvis du finner en kolibri med en brukket vinge, du må handle raskt.

Instruksjoner

• Klar boksen sko for hummingbird. Linje boksen med håndkle. Bruk et håndkle som ikke har noen løse strenger. Fuglen kanskje bli tangenter inne seg.

• POKE hull i lokket på boksen sko. Hullene skal være stor nok til å la mange luft, men ikke for stor at hummingbird vil komme ut.

• Nærme skadet hummingbird sakte. Knebøy nær fuglen og bo rolig. Kopp fuglen i hendene nøye. Så lenge du er sakte og forsiktig, bør hummingbird ikke prøve å hoppe unna. Hvis fuglen er redd, vil det prøve å hoppe og muligens bli mer skadet.

• Sted fuglen i boksen og dekke det med lokk. La boksen i en varm, men ikke varmt, området fra katter og hunder. Ikke ta fuglen i en luftkondisjonerte hjem. Hoppe fra varmt til kaldt vil bare skade fuglen.

• Ring din lokale dyrelivet rehabilitator eller Department of Environmental attføring. Ring en lokal bevaring park for mer informasjon, eller søk i National Wildlife Rehabilitators Association nettsted for å finne en lokal rehabilitator.

• Spør rehabilitator hva du kan gjøre for ødelagte vingen før noen kan plukke opp fuglen.