Spill for Preteen jenter

July 13

Finne spillet ideer for preteen jenter kan være en utfordring, men det er noen morsomme valg hvis du er vert for en gruppe begivenhet eller sleepover. Den sillier bedre med denne aldersgruppen, og noe som får dem til kniser vil gjøre utslaget. Det er ikke nødvendig å bruke masse penger på spill, men kan du investere i noen øreplugger for squeals latter.

Toalettpapir moteshow

Dette er alltid en hit med jentene og kan gi dem timer med moro som de lage sine egne "mote" drakter fra toalettpapir. Rekvisita er enkel nok til å komme med---bare kjøpe rundstykker og ruller med toalettpapir. Hvis du finner noen fargede toalettpapir, vil du være man opp i spillet.

Når jentene har opprettet sine toalettpapir mote, kan du ha en dømmende konkurranse på med antrekket var de mest kreative eller kanskje den mest dumme. La jentene velge musikk å følge moteshow og husk å ta masse bilder som de våger seg bortover rullebanen.

Sardiner

Sardiner er et spill du kan spille innendørs eller ute og er en omvendt versjon av Skjul og gå søke. I dette spillet, bare én person skjuler og resten av gjengen søker. Men når en jente oppdager skjule person, i stedet for å kalle dem hun må også skjule med personen på samme sted. Dette fortsetter til siste søkeren finner den "sardiner" crammed i en gjemmested. Forvent mye kniser som hiders prøver å være stille og plass blir mer trange under ventetiden.

Piggly Wiggly

Dette er en morsom sleepover spillet, og du må sovepose for å spille. En jente er valgt å gå ut av rommet mens andre ikke gjemme innenfor soveposer---sine egne---slik at de ikke kan ses. Når jenta som er "det" tilbake til rommet, hun velger en sovepose for å sitte på (kode) og sier "Piggly Wiggly." Dette signalene den gjemmer inni for å gjøre oinky gris-lyder mens den som er "det" prøver å gjette som skjuler det. Hvis hun er riktig, jenta i posen blir "den", og er det hennes tur til å gå ut av rommet. Hvis ikke, den samme jenta har forlate rommet mens alle brytere steder igjen, og spillet fortsetter på samme måte.

Skittles spillet

Dette spillet spilles med den populære godteri Skittles. Jentene sitter i en sirkel mens en bolle med Skittles er gått rundt. Hver jente må lukke øynene når bollen kommer seg og velg to Skittles mix. Hvis de samme farge, kan hun tygge dem opp så fort hun kan og svelge. Hvis de ikke, må hun sitter med Skittles i munnen, ikke tygge, til hennes tur kommer og hun har en sjanse til å velge to av samme farge. Hvis hun igjen velger to forskjellige farger legger hun bare dem til blandingen i munnen. Skittles montere som spilles ut, noe som gjør det vanskeligere for spillere å holde dem i deres munn uten å tygge (og ler). Det er fare selv for de som finner matchende farger hvis de ikke er rask om chewing og svelge candies; Hvis en spiller velger to samsvarende Skittles må alle i sirkelen umiddelbart slutte tygge deres Skittles.