Hvordan lage en sjekkliste for Dating

June 26

Det er ikke noe verre enn å finne ut at personen du har datet i flere måneder ikke deler et felles ståsted med deg. Ved hjelp av en dating Sjekkliste kan du prioritere kvalitetene som er viktige for deg i et forhold og Luke ut folk som du har ingen sjanse til en fremtid. Ingen noen gang vil møte alle kvalifikasjoner, men en liste vil hjelpe deg å realisere hva er virkelig viktig for deg i en potensiell kompis.

Instruksjoner

• Bestem hva som er viktig. Ønsker ingen å date en klone av seg selv, men du bør dele minst noen interesser eller synspunkter med personen du dating. Hvor viktig er det for deg at din være av samme rase eller religion eller dele de samme politiske synspunktene?

• Bestem om alder teller. Hvis det gjør for deg, kan du bestemme hvor mye av en aldersforskjell er akseptabelt. Holde i tankene at, mens en stor aldersforskjellen ikke kan virke som et problem nå, det kan bli en når du er omsorg for en eldre kompis mens du er fortsatt ganske ung.

• Tenke hvor viktig personens finansielle status er for deg. Folk flest vil ikke hittil arbeidsløse ikke betaler som fortsatt bor med sine foreldre. Du trenger ikke å bli millionær, men hun skal være selvbærende. Hvor viktig er hennes typen jobb og potensial til å tjene penger i fremtiden til deg?

• Avgjøre om å få barn er en prioritet med deg. Selvfølgelig, dette er ikke et spørsmål skal bringes opp på første date, men før det blir altfor alvorlig, må du be om din vil barn. Avgjøre om dette er noe du kan kompromiss på hvis du ikke liker hans svar.

• Sjekk ut hans utseende. Folk liker å hevder at utseende ikke saken, at det er personligheten som er viktig, men dyp ned, ser er minst noe viktig for folk flest. Det er lurt å finne din ideelle blanding av utseende og personlighet når det gjelder en dato før du begynner seriøst dating.

• Bestem om hva familien tror saker til deg. Har din familie å like din? Hvis du er typen person som tilbringer mye tid med familien, kanskje ikke en dato som finner familiebegivenheter kjedelig det beste treffet for deg. Det samme gjelder for venner. Du kan ikke som alle vennene dine. Det kan skape et problem.

• Tenk hvis han har utdannet nok til å passe deg. Hva slags utdanningsbakgrunn Leter du etter en dato? Ville det plager deg hvis du hadde mindre utdanning enn deg? Hva mer?

• Vurder hennes vaner. Hvordan føler du om en dato som røyker eller drikker? Hva beløpet av drikkevann eller røyking kan du akseptere? Er det et problem hvis du ikke drikker eller røyk og du gjøre?