Hvordan lage musikk med Preschoolers

January 7

Hvordan lage musikk med Preschoolers

Lage musikk med preschoolers innebærer en tilnærming som læreren demonstrerer og barnet gjentar handlingen musikk. Lærer barna hvordan å holde en puls, spille rytmer og synge er alle aktiviteter som musikklærer førskolen må ansette skal lykkes. Lære å bruke disse aktivitetene er krever at læreren har en god forståelse av det musikalske språket. Aktiviteter må avtales med ingen pause mellom en aktivitet og neste. ellers risikerer du å miste preschoolers' oppmerksomhet.

Instruksjoner

• Finne en boks og flere vanlig husoldning objekter som penner, blyanter, mynter, baller og knapper. Uten at preschooler se, plassere et element i boksen. Riste den og ha henne gjette fra en liste over alternativer hva objektet er plassert i boksen. Dette vil utvikle sin lytteferdigheter.

• Spille to notater på et musikkinstrument. En merknad bør være høyt og andre lav. Spør preschooler å identifisere hvis den første pitch var høyt eller lavt. Spille dette spillet for et par minutter før preschooler nøyaktig kan identifisere pitch.

• Gå rundt i rommet mens synge eller spille en sang fra en innspilling. Gå i tid til musikk og instruere barnet å gjøre det samme. Fortell henne å imitere din bevegelser og plassere sin fot på bakken samtidig som du.

• Spill som barnet kan snakke med andre klassekamerater men bare hvis hun gjør det ved å synge.

• Gå ut trommer til barnet. Spille en enkel rytme på tromma og ber henne om å spille for deg. Øke kompleksiteten og lengden på rytmen og se hvordan hvor langt hun kan komme før du gjør en feil.