Hvordan spille en Warlock i "WoW"

April 7

Warlock er en spillbare klasse i massivt multiplayer online rollespill "World of Warcraft", og det er et godt alternativ for spillere som ønsker å mestre skygge, demoniske og flamme makter å håndtere skader for sine fiender eller beskytte deres allierte og gjenopprette falne kamerater. Orc, Undead og Blood Elves for Horden kan spille som warlocks, kan nisser og mennesker for Alliansen. Du kan ikke bare ving den som en warlock; du må lære å bruke sine krefter og hvordan best å bruke dem.

Instruksjoner

• Velg en rase og et yrke som appellerer til deg, så det er ingen ett valg som alle warlocks bør velge. Forskjellige raser og yrker har forskjellige fordeler og ulemper til din warlock. For eksempel får en menneskelig warlock en 10 prosent økning i omdømme gevinster og ånd økte med 3 prosent, blant andre fordeler. Yrker som alkymi og fortryllende vil ha fordeler for din magic-fokusert karakter, men igjen valget bør være din.

• Bruk sjel skår å din fordel med spell sjel brenne å styrke din warlock's andre staver, forårsaker dem til å handle annerledes. Sjel brenne spell vil føre avløp livet å kanalisere dobbelt så raskt, for eksempel. Bruk sjel Harvest gjenoppretter sjelen skår etter en tidsperiode.

• Bruke dine talenter - du får en hver gang du nivå opp, på en talent treet, lidelse, Demonology eller ødeleggelse. Når du bruker 31 poeng i ett av disse trærne, kan du tilbringe poeng i andre trærne. Når du velger et tre, får du beherskelse av treet, som gir passiv fordeler avhengig av hvilke tre du velger. For eksempel hvis du har mestring av lidelse, vil du øke din Shadow spell skade med 25 prosent.

• Få deg en pet hjelpe deg. Du får en Imp så snart du oppretter en karakter som ditt første kjæledyr. Fortsette å oppgradere din pets som du avanserer i nivåer. Til slutt, du vil få Doomguard som kjæledyret ditt, som er tilgjengelig på nivå 60 og kan bli innkalt 10 minutter i 45 sekunder.