Hvordan henter jeg ut en god Bichon valp?

September 14

Kjøpe en bichon frise dukke er starten på en langsiktig forpliktelse. Den nye tillegg til familien vil trolig være med deg i over et tiår, gir mye moro og kjærlighet underveis. Det er lurt å bruke så mye tid som nødvendig å sikre at du finner rimeligere for deg.

Instruksjoner

• Lær om bichon personlighet og stell krav til å fastslå om de er en god match for deg og din familie. Ønsker du en vennlig, borrelås-type hunden hvem elsker oppmerksomheten og hilser alle som går inn døren, er bichon et godt valg. Ønsker du en vakthund å beskytte familien sølv, ikke vil de gjøre jobben. Bichon frises har en ikke-allergifremkallende strøk som krever stamgjest grooming, mye som poodle.

• Lese og forstå bichon frise standarden som Bichon Frise Club of America og AKC (amerikaneren Kennel Klubben). Det bichon frise er mellom 9 1/2 og 11 1/2 tommene lang for skulder. De er minst 90 prosent hvit, med en lun, lang pels. De er søte, mild, lek og hengiven hundene som elsker folk og oppmerksomhet.

• Vurdere hvis du kan håndtere det mulige sunnhet problemer forbundet med rasen. En fint oppdretter gjør riktig testing av overordnede aksjen kan omgå disse problemene, men ingen tester gjøre avl 100 prosent idiotsikker. Bichon frises er utsatt for hud allergi, blære infeksjoner og steiner, cataracts, tørre øyne, grønn stær, ulike kreftformer, lever og milt lidelser, metabolske sykdommer som Cushings, diabetes, eller bukspyttkjertelen problemer, øreinfeksjoner, gingivitt og tidlig tap av tenner, patellar luxation, disk degenerasjon, Legg-kalve-Perthes og cardiac problemer.

• Finn en navn oppdretter. Kjøpe en bichon frise fra en valp mill eller bakgården oppdretter inviterer langsiktige problemene og risikoen for potensielle helseproblemer og feil struktur og temperament. Du finner en oppdretter ved å søke det AKC website eller leter oppdretter henvisninger på webområdet Bichon Frise Club of America.

• Snakk med flere oppdrettere og la dem vite hva du leter etter i en valp. De må vite hva dine ønsker er for fremtiden. Vil du ha en valp som skal kunne vise i rasen ringen? Vil du konkurrere i behendighet, lydighet, rally eller flyball? Bichon frises er utmerket i alle disse idrettene, og å engasjere seg i dem styrker båndene mellom eier og hunden. Husk å fortelle oppdretteren hvis du bare ønsker en slekt kameraten. Det er en flott aktivitet for en valp, men det lar oppdretter vet at mens du ønsker en sunn, glad dukke, det ikke trenger å være en perfekt prøven, eller har en høy aktivitet. Oppdretter som du føler deg mest komfortabel med etter snakker vil hjelpe deg å velge valpen med høyre personlighet for din familie.

• Venter valper. God oppdrettere ofte har ventelister og ikke alltid har dukke, eller gravide kvinner, men det er verdt å vente på det høyre familiemedlemmet. Når valpene er født, besøk så ofte som din tid, hvor og når det oppdretter tillate. Noe oppdretter begrense besøksrett å beskytte mot sykdom, men noen gode oppdretteren burde være villig til å la deg se sine hjem og foreldre på valpene, og tilbringe tid før du bestemmer på valpen av ditt valg.

• Se på valp foreldre. De bør være god representanter av rasen fysisk og passe riktig temperament. Bichon frises er sprett, glad og brukervennlig. Hvis foreldrene er reservert eller sjenert, er de ikke frisk-socialized. Hvis oppdretteren ikke har tatt deg tid til å sørge for henne egen hundene er riktig socialized, det er ikke sannsynlig hun vil gjøre bedre for valpene hun skal passe.

• Se etter tegn på hver valp personlighet. Selv om valper vil ligne deres rase temperament og disposisjon, vil de også ha variasjoner av sine egne i angitte parametere. Unngå en altfor sjenert eller engstelig dukke. Det kan være søt, men engstelig valper vokse opp å være redd og engstelig voksne som ikke Juster godt i mange situasjoner. Se etter en ristet hale. "Happy halen" er fortsatt en av de beste temperament målingene du finner på alle hunden.

• Gjør lyder av Snapp fingrene, slippe tastene eller hoppe rundt. Gjøre valpene være glad, eller komme seg raskt etter oppsiktsvekkende, eller de lusket og brette halen mellom beina? Se etter selvsikker valper som ikke er redd og justere raskt.