Hemmelig Agent leirer for Kids

October 6

Hemmelig Agent leirer for Kids

Akrobatikk. Stealth. Spion gadgets. Disse er ikke ting vanligvis forbundet med sommerleire. Det er imidlertid en håndfull sommer og dagen leire for barn interessert i handlingen og vitenskap bak en hemmelig agent eller spion. Mer enn å lære barn å holde opptatt og stake ut skurkene, hjelpe hemmelig agent og spion leire lære barna om teamarbeid, lederskap, selvdisiplin og problemløsing.

Før han startet

Mens hemmelig agent sommerleire kan høres ut som et godt tidspunkt å du, pass på at barnet er interessert i slags hender på, høy aktivitet eventyr de gir; en mindre enn entusiastisk camper kan dempe opplevelse for alle barn deltar. Kontroller at barnet oppfyller noen aldersgrense og størrelseskravene og at planen for campen er en som fungerer for din familie. For leirer som krever utvidet overnattinger hjemmefra, sørg for at barnet ditt er forberedt og ivrige for opplevelsen av å være borte fra sine kjære.

Hemmelig Agent Camp

Drives av Pali Overnight opplevelser i kjører Springs, California, hemmelig Agent Camp tilbyr både en uke og to uke lang kurs, og er rettet mot barn ni til 16 år. En uke programmet tog barn i kampkunst, sniking og undercover taktikk. Spill og aktiviteter inkluderer paintball, klatring, akrobatikk, dekoding, feltet kommunikasjon og tema oppdrag å teste barnas trening. To ukers programmet dekker disse tingene i større detalj, og tilbyr flere muligheter for barn å teste sine nylig lært ferdigheter under programmet.

KidSpy sommerdag leiren

Den KidSpy sommerdag leiren ligger i Washington DC, og drives av internasjonale spion museet. Den har to økter om sommeren, hver økt varer fem dager, mandag til fredag - fra 9 am til 3 PM KidSpy programmet er for barn i alderen 10 til 13 år gammel og utfordrer dem å lære om street smarts, ekte spion teknikker, dekoding, skjule, rømme og evasion taktikk og spion vitenskap i programmer undervist av ekte spioner.

Spion Camp

Spion Camp er en del av den større sommerleiren av Camp Lohikan, ligger i Comosjøen, Pennsylvania. Spion Camp er en to ukers program og har ikke minimum Aldersgrenser for oppføring, men barn under femte klasse ikke tillates å delta i leirens paintball elementer. Spion Camp takler de fysiske utendørsaktivitetene spionere som trygt unnvikende kjøring - bruker ATV - høyt og lavt tau kurs, og selv jetski opplæring. Mer intellektuelle aktiviteter taklet omfatter overvåking, dekoding og avhør. Programmet har et siste oppdrag der barn bruke alle sine lærte ferdigheter.