Hvordan bygge en automatisk katten felle

May 3

Hvordan bygge en automatisk katten felle

Kattene trenger noen ganger å bli tatt for å flytte dem, immunize dem mot spreadable sykdommer som feline leukemia og feline bistand eller utføre befolkningen kontrollere eller med potensielt livreddende medisinske prosedyrer. De fleste Human måten å fange en katten er å bruke en ikke-dødelige liten dyr felle. Dessverre er disse feller ofte ganske dyre. Bygge din egen automatisk katten felle som benytter samme prinsipper som kommersielt tilgjengelig feller er en utmerket måte å fange disse dyrene.

Instruksjoner

• Bore to hull i bunnen av en rektangulær 20-gallon plast beholderen. Bore hullene ca 6 inches fra hverandre og om lag 3 inches fra hver side av hver av kortsidene av beholderen. Disse hullene vil fungere som luft hullene i tillegg sin hensikt for mekanikken i fellen.

• Tre et stykke streng opp gjennom ett av hullene innsiden av beholderen og deretter tilbake gjennom andre hullet fra bunnen av beholderen. Ene enden av strengen skal være kortere, ca 3 eller 4 inches, inne i beholderen. Denne enden av de sterke vil legge til agn og vil det henge ned fra bunnen av beholderen å tiltrekke katten.

• Binde den lange enden av strengen til midten av propping pinne.

• Binde den korte enden av strengen rundt åte.

• Velter beholderen og prop det opp med propping pinnen. Sørg for at agnet er dinglende ned 3 til 4 tommer fra bunnen av beholderen, som nå er toppen av fellen.

Tips og advarsler

  • Selv om maten kan fungere som effektive agn på spredt kattene, vil det sannsynligvis ikke tiltrekke en velfødde katt. Dermed bruke en sterk duft kombinert med en forlokkende visuelle eller visuelle og combo for agn. For eksempel kan du slukke støyer katten leketøy i saften fra en tunfisk kan.