Hvordan å Spay & kastrere Feral kattene

November 20

Feral kattene kan leve i nabolaget eller dypt i skogen. En feral katten er forskjellig fra en spredt katten feral kattene er født i naturen og ikke vet livsstil av en "house" katt, mens en spredt katten var vanligvis noen pet før glemsel eller frigis. Feral kattene kan har justert til å leve i naturen og kan ikke være egnet til å bli noens pet. Imidlertid kan det være nødvendig å ha dem spayed eller neutered slik at de ikke vil holde å ha søppel av feral kattunger.

Instruksjoner

• Ring din lokale amerikanske samfunnet for det forhindrer av grusomheten å dyrene og informere dem om feral kattene du ønsker å ha spayed eller neutered. ASPCA sender medlem eller frivillig ut til å sette opp feller å fange feral kattene. Når de har fanget dem de vil bringe dem i og har seg spayed eller neutered uten kostnader for deg. ASPCA er en "Nei-Kill" Le; Hvis feral kattene har en egnet temperament, vil de tilby dem ut for adopsjon. ASPCA støtter også "Felle-Neuter-retur" eller "TNR" policy. TRN feller Human feral kattene, bringer dem til innenbys dyr le å bli spayed eller neutered og returnerer dem der de fant dem slik at de kan leve ut sine liv.

• Gå til Feral katten prosjektets hjemmeside og lese deres instruksjoner på deres "TNR"-politikk. De tilbyr instruksjoner om hvordan å fange en feral katten, hvor du kan ta det å bli spayed eller neutered gratis og returnere det tilbake i naturen.

• Gå til det human samfunnet av USAs nettstedet og klikk på statens forkortelse. Finn en feral katten organisasjon og informere dem om feral kattene du ønsker å ha spayed eller neutered. Avhengig av organisasjonen, kan de be om du å fange kattene og bringe kattene til dem eller de kan sende ut frivillige til å fange dem og bringe dem i for deg. De vil ha kattene spayed eller neutered og vil slippe dem tilbake i naturen hvis de er uegnet for adopsjon.