Vaner av edderkopper

May 30

Hvis du spør folk flest om edderkopper, de sannsynligvis ville krype og nevner ord slik som "skumle" og "grov." Etter en innledende kne-jerk vurdering av sine følelser mot edderkoppdyr, kan de så si edderkopper spinne webområder og bite. Edderkopper er en av de mest fryktede og mislikte insekter i dyreriket. Hvis folk forstått edderkopper vaner, insektene ikke som fryktet; på den annen side, kan de være fryktet mer.

ROV vaner for edderkopper

Vaner av edderkopper

Noen edderkopper vil spise noe som kommer inn i deres web, mens andre er mer finicky.

Edderkopper er rovdyr og foretrekker fersk fisk. Ligner rovdyr som skallet ørn og ulver, edderkopper noen ganger renovere. Noen edderkopper er ikke bestemt om hva de spiser mens andre spiser bare en bestemt food. Pirat edderkopper spesialister på spise andre edderkopper, etter alt Spiders.info. Visse edderkopper foretrekker spise maur bare.

Forskjellige jaktteknikker

www.flugumyri.com | 520: Web server is returning an unknown error

Error 520 Ray ID: 300a5ee2c62c15a7 • 2016-11-12 13:36:03 UTC

Web server is returning an unknown error

You

Browser

Working
Frankfurt

CloudFlare

Working
www.flugumyri.com

Host

Error

What happened?

There is an unknown connection issue between CloudFlare and the origin web server. As a result, the web page can not be displayed.

What can I do?

If you are a visitor of this website:

Please try again in a few minutes.

If you are the owner of this website:

There is an issue between CloudFlare's cache and your origin web server. CloudFlare monitors for these errors and automatically investigates the cause. To help support the investigation, you can pull the corresponding error log from your web server and submit it our support team. Please include the Ray ID (which is at the bottom of this error page). Additional troubleshooting resources.

Tarantulas bakholdet deres byttedyr.

De fleste edderkopper spinne et Web-område for å fange deres byttedyr. De snurre deres områder mellom to trær og vent til noe er fanget og deretter gjennomgå over til nakkens byttedyra med en ondskapsfull bite. Dette er ikke bare teknikken brukes av edderkoppdyr. Tarantulas og vandrende edderkopper bruk vibrasjoner til å varsle dem når byttedyr er nærliggende og deretter bakholdet byttet utenfor sine Hi. Ulv og hopping edderkopper jakte på farten og stole på synet å finne deres byttedyr. Krabbe edderkopper er avhengige av kamuflasje. De vente tålmodig på et blad i samme farge som kroppen. Noen edderkopper vil dykke inn giftige pitcher anlegget og stjele død bugs drept av kjøttetende anlegget.

Skumle seksuelle vaner

Amelia Tomas antyder utseende og bena på en edderkopp er ikke det bare skumle attributtet. I en artikkel for MSNBC sier hun som sexlivet til en edderkopp kan være bare skumle som edderkopp utseende. "En gang en økt av kvalitet elskov ender, kvinnelige av mange arter vil ofte drepe og spise mannlige etter sex, sier hun. Grunnen til dette er vanligvis om mat. Når skjøtet er gjort, alle bets er av som edderkopper er bekymret, aformer ektefelle er bare så deilig som en maur eller et fly som tilfeldigvis fly inn i nettet. Mindre mannlige edderkopper kjøre en større risiko for denne automatiske metoden for skilsmisse. Det er ikke alltid mannen som blir post-coital lunsj. Den mannlige blod-drikkende hopping edderkoppen i Øst-Afrika spiser noen ganger sin kone.

Silke og Web bygningen

Edderkopper er kjent for spinne et webområde. Spider silke er laget av kjertler i edderkopp magen etter edderkoppen Identification.org. Hver edderkopp gjør faktisk typer silke. En klebrig silke brukes til å lage edderkopp webområder som fanger prey mens en mykere silke beskytter spider egg. Alle Web-områder er bygget for å fange byttedyr selv om ikke alle edderkopper spinne webområder. Selv edderkoppene som eschew web å produsere silke. Spindelvev utføres om natten og ta flere timer. Noen baby edderkopper bruke silke for å spre. Når født, de klatre en plante og problemet silke og opprette en edderkopp fallskjerm eller hangglider. Vinden fanger dem, og de flyr ut til en annen plassering.