Komplikasjoner etter diafragma brokk kirurgi i Cats

January 12

Komplikasjoner etter diafragma brokk kirurgi i Cats

Et brokk er en utvekst av et organ gjennom sin normale hulrom vegg. Denne tilstanden i katter kan kreve konsultasjonen å korrekt. Selv om ikke vanligvis livstruende, kan det være noen komplikasjoner som oppstår med denne operasjonen.

Identifikasjon

Katter kan utvikle en diafragma brokk, som er protrusion av en del av magen gjennom membranen. Noen katter kan bli født med denne tilstanden, eller det kan være et resultat av en skade.

Anestesi

Som med noen form for kirurgi, kan det være komplikasjoner fra anesthesia. Det er viktig å holde stress til katten minst å unngå disse komplikasjoner.

Infeksjon

Det er alltid en risiko for infeksjon på stedet av operasjonen. Hvis din katten har noen drenering fra Sutur området eller rødhet, kontakt din veterinær umiddelbart.

Feil

Selv om sjeldne, er det mulig for brokk kirurgi mislykkes eller din katten å har et tilbakefall og krever en ytterligere surgery.

Forebygging/løsning

Dessverre er det ingen måte å hindre en diafragma brokk dannes i din katten. Mange katter er født med denne tilstanden. Hindre din katten blir overaktiv etter operasjonen kan bidra til å redusere komplikasjoner og unngå tilbakefall.