Fakta om familieaktiviteter for 1ste klasse

September 16

Fakta om familieaktiviteter for 1ste klasse

Første klasse barn kan lære klassene ved hjelp av familiemedlemmer. Legger til praktisk erfaring i læring, får barn ekstra muligheter til å praktisere lese, skrive, matematikk, naturfag og andre ferdigheter. Familier kan bruke dagligdagse oppgaver som hagearbeid et barns liv, skape det perfekte læringsmiljøet.

Arboretet

Arboretums er familievennlige miljøer. Med saftig landskap som bakgrunn, vil barn kunne lære om hagebruk, oppdage lokale planter og observere planter fra andre regioner og land.

Ta en tablett og fargeblyanter å trekke noen av blomster og planter barna finne. Skriv ned funksjoner og informasjon om hver enkelt. Som de går på eiendommen, vil de også lære om voksende sesongen.

Plante en grønnsakshage

Mye forskning og gå inn i planlegging og plante en hage i bakgården. Har din første klasse barn velge en del av gården som er av til side og ut av veien lekeområder.

Forskning online hva er nødvendig å starte hagen, som graving og snu jorda og legge til kompost før planting grønnsaker. Plan layout å ovale overbefolkning og plante frø. Fortsette å arbeide i hagen sammen til grønnsakene er moden og klar å bli spist.

Å lage kort ferie

Opprette en kort vil hjelpe et barn praksis lesing og skriving, holde ferdigheter frisk i sitt sinn mens fra klasserommet.

Velg en farget stykke papir og brett den i to. Hvis det blir et julekort, har barnet skrive a Christmas melding eller en påske melding og så videre, for mottakeren. Brett igjen og plasser i en konvolutt. Hjelpe barnet adressen konvolutten og plass i postboksen.

Reis stue

Geografi kan hjelpe barna lære om andre land, sammenlign gjennomsnitt og arbeide med matte og leseferdigheter. Åpne en atlas hjemme. La barnet velge et land av kartet. Finn ut hvor mange mennesker bor i landet. Lær om det politiske miljøet i området. Spør barn hvordan andre land enn USA.

Arbeider sammen, har barnet skrive ned måter USA og andre land er forskjellige og lignende. Rapportere resultatene på middag med hele familien.