Hvordan lage Blockland tillegg

November 20

"Blockland" er et spill laget av Eric Hartman bruker spillmotoren dreiemoment, og først utgitt i 2004. Spillerne har ikke sett mål mål, men kan manipulere virtuelle blokker, analog med Legos, opprette bygninger, våpen, kjøretøy og annet de kan tenke seg. Når de har skapt deres ønskede objekt kan det legges til andres "Blockland" spillet i form av en zip-fil kalles et tillegg.

Instruksjoner

• Starte "Blockland" og klikk murstein i øvre venstre hjørne.

• Klikk og dra alle slags murstein du spillet menyen i spilleområdet. De kan manipuleres ved å trykke tastene på talltastaturet, og plasseres med den "-knappen. Fortsetter flyttingen og plassere murstein til du har bygget din ønskede objekt, deretter lagre og Lukk "Blockland."

• Gå inn i mappen "Blockland" og Finn filen du nettopp lagret. Som standard er dette plassert i "C:\Program Files\Blockland\Base." Velg alle filer med navnet du lagret objektet med og trykk "Ctrl" og "C" på tastaturet.

• Opprett en ny mappe på skrivebordet, dobbeltklikk den, og trykk "Ctrl" og "V". Alle filene du valgte vil bli brakt inn i denne nye mappen. Velg mappen på skrivebordet, høyreklikker du den, markere alternativet "Send til..." og trykk "Komprimert (zipped) brosjyre".

• Velg zip-filen du nettopp laget, og trykk "Ctrl" og "C" på tastaturet. Naviger til mappen Blockland Add-On som standard på "C:\Program Files\Blockland\Add-ons". Trykk "Ctrl" og "V" for å plassere zip-filen i mappen. Filen er nå en Blockland sammenlegge, og kan distribueres til skjemaene Blockland eller venner slik at de kan nyte objektet du opprettet.