Søte ting for kjæresten din som koster ingen penger

May 6

Noen av de beste gavene er de som ikke koster en krone. Hvis du ikke har mye penger eller du bare ønsker å gjøre noe fint for kjæresten din, er noen av de mest oppriktige og oppriktig tingene du kan gjøre de som er gratis. De viser kjæresten din du ikke trenger å vinne hennes kjærlighet gjennom penger og at du er gjennomtenkt.

Klem

Få ting i livet bekjenne din kjærlighet til kjæresten din som en klem. Kunsten å legge en søt klem på kjæresten din er å gjøre det overraskende. Når hun har hatt en lang dag på jobb eller er ikke helt bra, gir henne en varm, fast klem, fordi det vil løfte henne ånder.

Blomster

Plukke blomster for kjæresten din. Mens røde roser er populære, kan du tappe det kreative side ved å plukke petunias, tulipaner eller selv bluebonnets. Så lenge du ikke plukke en state blomst eller en blomst fra noen er hage, vil du bli positivt belønnet for slike en gjennomtenkt gave. Hvis du vil lage blomst gave ekstra søt, plukke blomster nok å lage en bukett og presentere det til henne på en spesiell tid og sted.


Ta din kjære på en spasertur. Du kan gå rundt i nabolaget for å finne ut om hennes dag eller krydre forholdet ved å gå i en park eller langs en bekk seng. Gå på tur når været er behagelig eller enda litt kjølig. Jentene elsker det når du viser du er en gentleman ved å gi dem din jakke eller genser til å bære.

Solnedgang

Få ting er lik romantisk som ser en solnedgangen mens du deler en varm omfavnelse med din kjære. Levende farger i solnedgangen vil gjøre gnister flyr.

Dikt

Skrive kjæresten din et dikt. Originalitet og oppriktighet et dikt krever er sikker på å behage kjæresten din. Enten det er en haiku, sonett eller fri form poesi, må du kontrollere at å fortelle henne hvor pen øynene og smil er.

Dans

Jenter grave en fyr som kan danse. Om hun vil til tango, gjøre funky kylling eller gjøre bare travle, hun vil elske det når du spontant fange henne og begynner å danse med henne. Dancing vil styrke båndet mellom dere og hjelpe smi et varig forhold.