Hvordan få en Sweetooth på "Viva Pinata"

November 29

Sweetooth pinata i "Viva Pinata" er en bever med blått og brunt pels, to utstående tenner og en lang og flat hale. Denne pinata liker vann, og det er tiltrukket av dammer og akvatiske planter som vokser rundt seg. Hvis din sweetooth pinata er ulykkelig, dryss med vann fra din vannkanne å øke sin lykke. Du må sweetooths å arbeide med noen av de mer avanserte pinatas i spillet - en sur cocoadile blir tamme når den spiser en sweetooth, og hver eaglair trenger å spise tre sweetooths til romantikk.

Instruksjoner

• Plante trær og blomster og høyne og romantikk pinatas til øker hagearbeid til nivå 21; Dette utløser kuttet scenen viser en sweetooth vises utenfor hagen din.

• Plante en Gran tre eller en vannlilje i hagen din. Grave rundt en dam for å øke mengden av vann i hagen din minst 12 prosent. Dette gjør at sweetooth til hagen din.

• Øke mengden vann til minst 14 prosent. Feed to vannlilje planter og tre fir kjegler til et besøk sweetooth å gjøre det bosatt i hagen din.

Tips og advarsler

  • Som alle pinatas har sweetooths tre varianter. Mate en sweetooth en bluebell blomst for å få den blå varianten, en solsikke å få den gule varianten og en flaske medisin - en krukke med honning som har blitt tinkered av Bart Barts Exchange i landsbyen - å få rosa varianten.