Skummelt spill om natten

March 5

Skummelt spill om natten

Enten du planlegger en pyjamasfest eller bare ønsker å skremme deg til å sove med noen venner, kan du spille noen skremmende nighttime spill som vil sikkert gi deg noen mareritt. Ikke glem å minne deg selv mens du spiller et spill om natten som "det er bare et spill; Det er bare et spill..."

Bloody Mary

Perfekt for en pyjamasfest, "Bloody Mary" kan du og noen venner å påkalle ånden av en ond morder å presentere seg selv for dere i et speil. For å spille spillet, gå til badet ditt, enten alene eller med en venn eller to, og Lukk døren. Når du slår av lysene, synge setningen, "Bloody Mary" tre ganger på rad. På tredje sang, kan du se en ansiktet i speilet ser tilbake mot deg. På dette punktet kan du føler tilbøyelig til å flykte på badet. Prøv å bo i rommet så lenge du kan; den som forblir i det rommet lengste vinner spillet.

Skremmende Story Contest

Før du starter spillet, skrive på slips av papir eller kartotekkort kort uttrykk som vanligvis starter en tradisjonell skremmende historie. Eksempler er "Det var et kaldt, vind natten..." eller "som tåken rullet mot forlatt herskapshuset..." Skrive nok kartotekkort for hver person som spiller. Når du er klar til å spille spillet, slå av alle lysene og lett noen lys. Samle alle i en sirkel og har den første frivillige trekke et kartotekkort ut av en lue eller bolle. Personen har komme opp med en skremmende historie innen ett minutt lese kortet og fortelle historien til gruppen. Hver person i gruppen tar svinger utgjør en skremmende historie. Hvem forteller skumleste historien, fremlokkende de skriker, vinner konkurransen.

Nighttime gatefeier jakten

Hvis vert en venn, først dekorere hagen din med noen falske tombstones og spindelvev. Deretter kom opp med spor som fører gruppen til et mål som avslører et mysterium som du oppretter. Du kan skrive den første ledetråd i et brev som forteller gruppen en skremmende historie, som et drap. Setning ledetråd i en smart måte, som en gåte. For eksempel hvis du ønsker gruppen å finne den neste ledetråd under en blomsterpotte, skrive noe sånt som: "jeg sitte i solen og sole seg hele dagen, og holder noe som ville wilt bort. Plass hvert spor i nærheten av et objekt som tidligere ledetråd angir. Utstyrt med bare en lommelykt, gruppen må finne de gjenværende spor før de ender opp å finne myrdet person---du. Når de er nær finne, dukker opp ut fra noe og skremme dem.