Hvordan lage en Mini Film Online for barn

January 31

Hvordan lage en Mini Film Online for barn

Finne morsomme og kreative ting for ungene å kan noen ganger være en utfordring, men med lite forskende, finnes virkelig interessant muligheter for kreative uttrykk det oppmuntre barna til å lære mens noe kunstnerisk og kjølig. Programmet MovieMaker Flash av Dvolver tillater barn for å få sin egen mini-filmer rett i datamaskinens nettleser med bare noen få museklikk. Barna kan velge fra et utvalg av flater, karakterer og bakgrunnsmusikk og angi sin egen dialog, deretter sende sine animerte kreasjoner til venner og familie.

Instruksjoner

Gjør Flash filmklipp med MovieMaker

• Åpne nettleseren og surfe til dvolver.com. Klikk "MovieMaker" øverst på skjermen. Klikk "Gå" når MovieMaker bildene vises.

• Velge en bakgrunn scene for din filmklipp, surfing alternativer som snødekte fjelltopper, varm oppholdsrom med peiser eller broen av en intergalaktiske romskip. Klikk på bildene av himmelen som vises bak bakgrunnen, for eksempel stjernehimmel netter, strender med måker og snøbyger. Klikk "Neste" for å fortsette når du er ferdig.

• Klikk én av fire alternativer for en tomten linjen i filmen. Velg "Rendez-vous" for en scene der to tegn møtes, chatte, så gå fra hverandre. Velg "Jakten" for en scene der ett tegn forfølger den andre frem og tilbake over skjermen. Se demo av hver tomten linjen å se handlingen i hver scene. Klikk "Neste" for å fortsette når du har valgt tomten din.

• Klikk de animerte ikonene for hvert tegn som kan stjerne i filmen, velge fra virtuelle skuespillere som Clara Bow (kjernefysiske Propulsionist), Gus Grizzly (en faktisk bear) eller Uncle Sam. Klikk "Neste" for å fortsette når du har valgt tegn.

• Angi dialogen for hvert tegn i boksene, huske å reflektere tomten linjen du hadde valgt tidligere. Klikk "Neste" for å fortsette.

• Klikk på en sjanger av musikk å velge en bakgrunn lydsporet for filmen, som Blues gitar, plass lyder eller Latin slå. Klikk "Ferdig film" for å fortsette.

• Klikk på tittelen design å velge stil animasjon for åpningssekvens av filmen, og angi filmtittel og regissørens navn i tomrommene gitt. Klikk "Forhåndsvisning & sende film" for å se din kreasjon og dele den.

• Angi navnene på dine venner som må du sende en link til filmen i feltet, og angi deres e-post til den tilhørende plassen. Angi din e-post i den angitte plassen slik at du kan bli tilsendt en link hvor du kan se filmen online. Klikk "Send" å invitere dine venner og familie til å se filmen og invitere dem til å lage sine egne.

Tips og advarsler

  • Mens grensesnittet for Dvolver MovieMaker er svært enkelt og intuitivt, må du kanskje gi noe veiledning om hvordan du bruker musen til å velge elementene i filmen. Husk også at du kan alltid gå tilbake til et tidligere skjermbilde hvis du skal foreta endringene eller prøve ut andre alternativer. Filmen er ikke fullført før du velger "Send" på slutten av prosessen.
  • Husk å følge barnet som de bruker programmet MovieMaker. Mens det er ingen uskikkelig bilder eller handlinger som kan velges for tegnene, kan noe angis i dialogbokser for tegnene å snakke. Fristelsen til å angi slem ord kan være noe du bør arbeide for å motvirke, ellers tegnene kan spy ut alle slags dum skitt som er latterlig morsomt for en ni år gamle, men kan være upassende for alle anledninger.