Hvordan bli kvitt tilbake fett i en brudekjole

July 22

Hvordan bli kvitt tilbake fett i en brudekjole

Bruden bryllupsdag er svært viktig for henne, om bryllupet er stor og alle vet hun er invitert, eller den er liten og intim med familiemedlemmer. Wedding kjoler kommer i alle fasonger, størrelser og stiler. En av frykten for en brud er at hennes tilbake fett vises. Rygg fett svulmende stropper og bodices er ikke attraktiv. Du kan skjule eller hindre tilbake fett vises gjennom brudekjole ved hjelp av noen enkle triks.

Instruksjoner

• Trening for å redusere eller fjerne tilbake fett. Konsentrere seg om cardio trening i tillegg toning som cardio øvelser hjelpe deg tone opp over og redusere den totale mengden kroppsfett. Gjør dette flere måneder og opp til ett år før bryllupet å redusere tilbake fett.

• Gå 20 eller 30 minutter om dagen. Turgåing er en av de beste måtene å miste vekt. Gå for å få blodet flyter og øke oksygen i kroppen din, begge fremme vekttap.

• Spise sunn, fettfattig mat. Spise flere små måltider om dagen for å øke stoffskiftet og fremskynde prosessen med å miste vekt og tilbake fett.

• Drikke mye vann. Erstatte din sukkerholdig eller kalori drikke med vann. Spore for å se hvor mye vekt du kan tape ved drikker bare vann. Overraske deg når etter fjerne brus fra kostholdet ditt for bare en uke eller to som du har mistet et par pounds, noe av det på ryggen.

• Spise måltider til faste tider hver dag sikre spiser minst to timer før du går til sengs hver natt. Ikke Spis rett før du sovner.

• Bruk en spesialisert BH eller belte som er konstruert for å bli kvitt tilbake fett. Ta din brudekjole til en brude butikk eller intime klær avdeling på din favoritt klesbutikk og prøve disse på før du kjøper. Kontroller at brudekjole dekker hele BH eller belte.

• Kjøpe en brudekjole som har en full tilbake hvis du er fortsatt komfortabel med utseendet på rygg fett.