Dekorere hodetabellen i en bryllupsfeiring

June 5

Dekorere hodetabellen i en bryllupsfeiring

Tabellen hode er der bruden, groom, brude partiet og nær familie sitter på bryllupsfeiring. Tabellen hode er ofte på en plattform og er synlig fra de fleste deler av området bankett. Tabellen hode vil trekke fokus i rommet så legge mer dekorasjoner enn i de andre tabellene. Kontroller at tabellen hode formidler din bryllup farger og -temaer fordi det er slik en stor del av resepsjonen.

Blomster

Dekorere et stort bord kan være dyrt. Hvis brudepiker sitter i spissen bordet, bruke deres buketter. Gi vaser eller Glassbeholdere der brude partiet kan plassere deres buketter. Denne måten blomstene brukes som centerpieces i spissen bordet å spare penger. Hodet tabeller er ofte rektangulær i tverrsnitt. Bruk denne til din fordel ved å plassere høyere centerpieces på endene. Gjestene vil fortsatt kunne se brude partiet. Bruk topiary eller grener for ekstra drama.

Bakgrunner

Tabellen hode tegner fokus på rommet. Det er hvor skåler til bruden og brudgommen finner sted og hvor mange av bryllupsgjester ser. Bakgrunner legge drama tabellen område og fokusere oppmerksomheten på bruden og brudgommen. Kolonner, gardiner, bueganger og en espalier kan fremheve hovedtabellen.

Duker

Lagdeling ren stoffer på et bord gir en luksuriøs element til bryllupmottak, men det er også dyrt. Ønsker du hovedtabellen å være fokus, bruke vanlig sengetøy på tabellene Gjesteanmeldelser. Sted lag av stoffer og ulike typer av centerpieces på hovedtabellen. Tradisjonelle hodet bord bruker pleated stoffer eller forseggjort sheers. Skarpe løpere låne en moderne følelse til hovedtabellen.

Swags

Swags er en populær dekorasjon for hodet bord. Gjør swags fra grønne, stoff eller blomster. Drapere swag på utsiden av tabellen overfor gjester. Knytte et bånd, bue eller bilde på toppen points av swag avsluttet hovedtabellen. Kongler, pyntegjenstander og kranser er uvanlig swags for en ferie bryllup.

Belysning

Kontroller at gjestene fra sofakroken ser hovedtabellen klart. Lys er billig resepsjonen tilbehør som kastet en myk glød. Plasser glimt lys under organza å belyse hovedtabellen fra under.

Samhold

Tabellen hode skal forholde seg til resten av bordene på din bryllupsfeiring. Bruke de samme fargene og tema i hele rommet. For en unik bryllupsfeiring flanke hodet bord med lange rekker av bankett tabeller på hver side. Dette skaper en hesteskoform tillater gjestene å være nærmere deg.