Hvordan å øke kattunger med småbarn

November 13

Hvordan å øke kattunger med småbarn

De er søte og de er kosete, men kattunger er også skjøre. De har skarpe klør og de krever dedikert omsorg og oppmerksomhet. Overveie forsiktig tidligere beslutter å ta en kattunge i et hjem med en pjokk. Disse menneskelige og feline ungdommer kan vokse til å bli bestevenner, men det vil ta litt tålmodighet, innsats og undervisning på din del.

Instruksjoner

• Snakk med barnet om kattunger før bringe ett hjem. Fortell ham at kattunger er svært små og at deres ben kan bryte enkelt. Lære ham at han må være forsiktig med kattunger og andre dyr. Bruk et Kosedyr praksis pent lidenhet og klemmer forsiktig en pet. Dette kan hjelpe deg å lære barnet når han blir for grovt før risikere skader til en live kattunge.

• Gi pjokk et ansvar å ta vare på kattungen. Dette vil hjelpe henne føle seg involvert med familien kjæledyr og gi henne en følelse av stolthet og tilkobling til dyret. En toddler's evner kan være begrenset, men hun kan hell kitten's mat i rett etter at du har målt den og, med din hjelp, plassere den på gulvet for kattungen å spise.

• Ikke tvinge samhandling mellom pjokk og din kattunge når du først ta din ny pet hjem. La barnet forsiktig pet kattunge når det kommer nær, men ikke tillate ham å jage den ned. Skremme kattungen kan og få deres forhold til en dårlig start.

• Regler for pjokk med hensyn til kattunge. Ikke Tillat henne å plukke opp kattungen, fordi hun kan presse for hardt eller hente kattungen på en måte som vil skade. Ikke tillate henne å spille med kattungen hvis hun blir for grovt. La henne vite at kattungen er ikke å gå ut for å spille, og at det skal være alene når den er i hvilemodus, renseprosessen eller i søppel boksen. Opprette konsekvenser for barnet ditt hvis disse reglene er brutt. Lære barnet at kattungen ikke er et leketøy, men en venn av familien å bli elsket og forsiktig stelt.

• Overvåke pjokks interaksjon med kattungen. Kontroller at de ikke spiller for lag med hverandre. Når dette skjer, barnet ditt kan få klorte eller din kattunge kan bli skadet. Minner pjokk når han blir for grovt med kattungen og be ham om å være forsiktig.

• Oppmuntre barnet til å spille med kattungen på en riktig måte. Kjøpe kattunge leker som hun kan bruke spille med venninnen uklar. Kattunger nyte jage leker på strengene. Dette er en trygg spill som din pjokk og kattunge kan spille sammen.

• Begrens kattungens tilgang til pjokks barneseng eller seng. Deler seng kan være helserisiko for begge, som pjokk kan utilsiktet skade kattunge i henne sove eller kattunge kan være skremt og klø barnet.