Hvorfor er Honeysuckle giftig å hundene?

January 10

Hvorfor er Honeysuckle giftig å hundene?

Kan søt duft og nektar kaprifolium anlegget være fristende for hunder, men det har en toksisk effekt på dem. Saponic glykosider og cyanogenic glykosider funnet i anlegget årsaken giftige effekten.

Geografi

Kaprifolium vokser lett og har en høy varme toleranse og finner vokser vilt i hele Nord-Amerika, Japan, Kina og Europa, sier Maureen Gilmer av HGTV. Det finnes også i mange hager.

Identifikasjon

Det er mange arter av kaprifolium, men de har felles kjennetegn. Se etter duftende, rørformede blomster som kan ha røde frukter. De er oppreist busker eller vines, ifølge invasiv planter Association of Wisconsin.

Effekter

Alle deler av anlegget kaprifolium anses giftig å hundene og konsumere noen vil føre til alvorlig sykdom. Oppkast, diaré og sløvhet er vanlige effekten, sier Gill hvitt på nettstedet tar ledelsen.

Behandling

Hvis en hunden har spist deler av en kaprifolium anlegget, er det viktig å søke veterinær pleie umiddelbart. Veterinarian vil bekrefte at kaprifolium er problemet og spandere hunden tilsvarende.

Forebygging

Redusere risikoen ved å gjøre deg kjent med kaprifolium anlegget og unngå den mens du tar din hunden for en gå. Det er også viktig å sikre at hunden ikke har tilgang til kaprifolium i hager.