Flytte fra en utro forhold

December 18

Hvis du har noen gang blitt lurt på, så vet du at emosjonelle og psykologiske effekten kan være helt ødeleggende. Det synes som om hjertet ditt vil aldri leges og tårer opphører aldri. Tiden vil helbrede alle sår skjønt, og disse tipsene bør hjelpe deg gjennom denne prosessen.

Instruksjoner

• Undersøke deg. Mange vil bo i en utro forholdet lenger enn de burde. Hvis dette skjer å være tilfelle, ta en lang hard titt på deg selv og finne ut hvorfor du kunne ha gjort dette. Har du en frykt for å være alene? Føler du deg som om du ikke er verdig til å bli med en anstendig person? Det er viktig å løse disse problemene før du selv vurdere å angi et annet forhold.

• Ta tid å være alene. Dette kan være svært vanskelig i begynnelsen, spesielt hvis du har vært i et forhold i en lengre periode. Det er nødvendig, hvis du vil neste forholdet skal lykkes. Du må innse at du kan leve og overleve på egen hånd, uten en annen person i livet ditt å lene seg på. Dette vil øke selvtilliten og til slutt vil du komme til vite forskjellen mellom ønsker noen i livet ditt og trenger noen i livet ditt.

• Få rådgiving. Mange har en misforståelse om rådgivere. Men rådgivning er ikke bare for vanskelige tenårene eller de med bi-polar sykdom. En rådgiver er noen som er det å lytte og sympatisere. De er der for å guide deg gjennom noen av de tøffeste emosjonelle tidene i livet ditt. Dette er spesielt viktig hvis du har en usunn vedlegg til de du dato. Du vil også være sliter med noen veldig deprimerende øyeblikk i livet ditt, og en god rådgiver vil ha muligheten til å se deg gjennom solen.

• Holde en journal. Skrive ned hvordan du føler når du føler det fungerer underverk. Det er ingen grense å hvor mange ganger om dagen du angir noe. Hvis du føler en plutselig bølge av sinne på grunn av å være sveket, skriv ned akkurat hvordan du føler og hvorfor du føler det slik. La ingenting ut. Fullstendig ærlighet om hvordan du føler, selv i en skriftlig, er den største terapien finnes. Holde disse følelsene fanget inne er som å la en sykdommen går ubehandlet. Til slutt vil det drepe deg.

• Slå til venner og familie. Stole på folk som elsker deg mest for støtte i det mørkeste øyeblikket av livet ditt. De vil være din konstant gjennom det hele, og hvis det er en ting du må etter en upheavel, det er konsistens. Gråte på skulderen, lytte til deres råd (selv om du ikke ta den), åpne døren når de banker. Ikke stenge dem, invitere dem på. Stenge deg av til verden vil bare gjøre det vanskeligere for deg å gå inn igjen det når tiden er riktig.