Hvordan håndtere en bortskjemt drittunge

June 4

En bortskjemt drittunge kan være skremmende og frustrerende, men de er ikke egentlig så vanskelig å håndtere som de ser. Dette er fordi på slutten av dagen de bortskjemt drittunge er barn og du er en voksen. Du wield alle makt i forholdet, og hvis du husker dette, Hold deg til den og klare regler og konsekvenser for å bryte reglene du skal kunne håndtere en bortskjemt drittunge. Det vil prøve din tålmodighet til tider, men hvis du holder deg til det du vil bli overrasket av hvor raskt din bortskjemt drittunge renser opp hennes handling.

Instruksjoner

• Sette klare grenser med din bortskjemt drittunge. På denne måten hun vil ikke ha uvitenhet som en unnskyldning. Så, si at "Hvis du kaster din tallerken, du vil gå til rommet ditt i 10 minutter." Dette gjør en klar sammenheng mellom kaste platen og gå til rommet hennes. Hun kan velge å oppføre seg.

• Pinne disiplin du lover. Hvis du følger eksemplet trinn 1 og han fortsatt kaster tallerkenen, trenger han å bruke tid på rommet hans. Ellers vil han lære at din bark er verre enn bit og at hans handlinger ikke egentlig har konsekvenser.

• Si "nei" oftere. Hva mer, feste med det. "Nei" skal bety akkurat hva det høres ut, ikke "bare hvis du spør meg ti ganger," eller "nei, med mindre du har en rasende." Ordentlig barn må forstå at når du sier noe, du mener det. Hvordan håndheve dette er å vise dem med dine handlinger.

• Unngå bestikke barnet. Det kan virke som en rask løsning å si "Hvis du stopper det, jeg skal gi deg godteri," men når du gjør dette er du bare forsterker dårlig oppførsel. Dårlig oppførsel må ha en negativ konsekvens; en positiv konsekvens forsterker bare det.

• Ignorere barnet når han gjør upassende ting. Du trenger ikke å disiplinere hele tiden, men heller bare disiplin noen av tiden og tilfeldig slik at han ikke vet når du ser på og når du ikke. Dette vil holde ham på hans toes hele tiden og også holde deg fra oppbrukt.