Hvordan finne fritidsaktiviteter for Tots i Pomona, California

July 13

Hvordan finne fritidsaktiviteter for Tots i Pomona, California

Smårollinger er ofte bobler over med energi. Hvis du bor i Pomona, California området og har et lite barn, kan du være ute for fritidsaktiviteter som får tot din beveger seg. Deltakelse i fritidsaktiviteter, enten det er en spill av-gruppen eller barnevennlige museum, kan hjelpe barnet lære om verden rundt henne. Leter egnet aktiviteter i Pomona området er en enkel oppgave, spesielt for Internett-savvy foreldre.

Instruksjoner

• Besøk det website Zvents.com og skriv inn "pjokk" i feltet "hva" og "Pomona, CA" som plassering. Bla gjennom listen for å finne aktiviteter og arrangementer i Pomona området rettet mot barn.

• Besøk Pomona byen nettstedet, som har en kobling til en liste over 26 offentlige parker i delen tjenestene. Mange av parker har lekeplasser, svømmebassenger og atletisk felt der pjokk kan være aktiv med riktig veiledning.

• Plukke opp en kopi av "La foreldre" magasinet gratis publikasjoner som viser arrangementer og aktiviteter for barn i alle aldre i Los Angeles-området. Bladet er tilgjengelig på folkebiblioteket som helst Walmart, hele matvarer, Hollywood Video eller Regal teater.

• Kontroller YMCA å se hvilke programmer og aktiviteter er tilgjengelige for småbarn. Organisasjonen tradisjonelt tilbyr rekreasjon programmer rettet mot helse og velvære. YMCA of Pomona Valley har tre steder: to i Pomona og i Diamond Bar. Kall 909-623-6433 for å be om en brosjyre som detaljer tilgjengelig aktivitetene.

• Besøk Pomona folkebiblioteket for å sjekke for en pjokk hendelser. Biblioteket kjører hendelser inkludert pjokk historien ganger, filmer og spesiell ferie programmer.