Hvordan å undersøke tempel ridderne på «Mabinogi»

March 21

«Mabinogi» er en online fantasy rollen leker lek (RPG) ved devCAT Studio som fokuserer på romantikk og mystikk av fantasy samtidig underholdende og ikke-repeterende spill. Mens du spiller Mabinogi vil du fullføre mange forskjellige oppdrag, innebære noen som undersøke eller undersøker rykter til å løse et problem. Undersøke tempel ridderne mens du spiller Mabinogi Alchemist historie søken.

Instruksjoner

• Lær vannkanoner ferdigheter til å motta tempel Knights søken. Snakk med General Andras i Tailteann å lære at Jenna, den kvinnelige krigeren og eneste gjenværende overlevende av Fallon, en mistenkt i Leymore Alkymisten forsvinning. Jenna er medlem av Temple Knights, en hemmelig organisasjon som kan være involvert med hva som skjer i i skyggen riket. Andras ber deg om å undersøke tempel riddere og får du nøkkelordet tempel riddere.

• Snakke med folk i Tailteann og bruke nøkkelordet for å begynne din undersøkelse. Gå til generelle butikken, ligger i sentrum av byen og snakke med Pierrick, eieren. Hun vil fortelle deg om vennen Lucas fra bønne Rua Pub som blir betalt av tempelet ridderne for sine tjenester.

• Gå til bønne Rua i Emain Macha ved reiser sørøst på kartet. Nå Emain Macha ved å gå gjennom Tara eller Abb Neagh boligområdet. Eller du kan bruke månen porten, hvis det er åpent, å reise dit raskere.

• Finne Bean Rua, en pub i Emain Macha, men bare når Eweca er aktivert. Snakke med bønne Rua dørvakten og kjøpe en billett for 1000 gull inn puben. Snakke med Lucas og bruke nøkkelordet tempel riddere. Han vil gi deg informasjon om tempel ridderne, men bare etter at du tar vare på noen Kobold banditter som har vært trakasserende ham.

• Gå til Reinghinanlt, nord for Bangor på kartet, finne Kobold banditter. Beseire 10 Kobold banditter, gå tilbake til bønne Rua og snakke med Lucas. Han forteller deg hva han vet om tempelet ridderne, og at de er knyttet til pavens Court. Han vil da gi deg tempel Knight medaljen inn Rundal fengslet, som er plasseringen av templet Knights' Lair.

• Gå til Rundal fengslet, som ligger øst for Emain Macha i en underjordisk tunnel. Bruk tempel Knight medaljen åpne tunnelen og finne tempelet ridderne. Kjempe ridderne å redde Jenna og lære hva hun vet om manglende Alkymisten.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke din undersøkelse av tempelet Knights' Lair, tilbake til Lucas få tempel Knight medaljen igjen og deretter Angi nytt hiet.