Forskningsaktiviteter på Simple Machines

April 19

Forskningsaktiviteter på Simple Machines

Simple machine er verktøy med bare en del som tillater folk å arbeide mer med mindre anstrengelse. De seks enkle maskiner er skråning flyet, spaken, skivene, kilen, skruen og og akselen. Vi bruker lett når vi flytte en tung opp en rampe, trekke ut en spiker med en hammer, åpne en boks med en skrutrekker eller grave et hull med en spade.

Lett gatefeier jakten

Lett Scavenger jakt hjelper student identifisere enkle maskiner rundt huset. Elevene samle syv små enkle maskiner hjemmefra, riktig merke dem som simple machine hver er, og plassere dem i en skoeske. Studenter kan inneholde en stopperen som et eksempel på kile en hammer som et eksempel på en lever, og en lekebil som et eksempel på og akselen.

Musefellebil

Mousetrap drevet bilen fremmer kreativitet og tillater studenter å demonstrere sin kunnskap om enkle maskiner. Gi studentene en mousetrap og en pose med deler som utklipp av tre, skruer, fiskesnøre, ulike hjul, wire og lim. Studentene bruker sin oppfinnsomhet å designe og bygge en lekebil drevet av noe annet enn mousetrap's våren.

Skruen demonstrasjon

Denne demonstrasjonen viser elevene at en skrue er virkelig en skråning flyet pakket rundt en sylinder. Gi hver elev et ark med bygging papir, merketråd, blyant og saks. Studentene kutte høyre trekanter fra papir som er ca 5 inches av 9 tommer. De bruker sine markører farge hypotenusen---den lengste etappen av trekanten. Etter hypotenusen er farget, de plasserer den korteste siden i trekanten langs blyanten og deretter pakke nøye papiret rundt blyanten. Markør linjen skal spiral opp på siden av blyanten som trådene på en skrue.

Rube Goldberg enhet

Cartoonist Rube Goldberg er kjent for å utforme bisarre og unødig komplisert maskiner til å utføre enkle oppgaver. Hans enheter vanligvis besto av enkle maskiner som spaker og taljer koblet sammen i usannsynlig måter. Vis elevene flere eksempler på Rube Goldberg tegneserier. Gi hver elev et stort stykke tegning papir eller aviser og tilgang til kunst forsyninger som markører, fargestifter og blyanter. Har dem tegne egne Rube Goldberg stil enhet som bruker flere trinn for å utføre en hverdagsspråket oppgave. Tegningen skal inneholde en klar beskrivelse av hver del, hva slags lett det er og hva det gjør.